Home Stiri Nu te cupla cu aceste zodii! Cu siguranța te vor insela!

Nu te cupla cu aceste zodii! Cu siguranța te vor insela!

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 950 views 3 minute timp de citit
Nu te cupla cu aceste zodii! Cu siguranța te vor insela!

Chiar dacă nu credeți, unele zodii au acest obicei. De la nativii Berbec până la Pești, zodiile pot avea intenții ascunse. Astfel că ar trebui să aveți grijă cu cine vă aflați într-o relație și să fiți cu ochii pe partener!

Fie că este vorba de semnul zodiacal sau de așezarea planetelor, zodiile vor avea schimbări la nivelul comportamentului.

Când vine vorba de bărbați, se crede că nu zodia in care se află este de vină atunci când înșală, ci doar instinctul masculin îi influențează în deciziile lor.

Aici vei afla care sunt zodiile masculine care au dezvoltat această pasiune a înșelatului:

  1. Nativul din zodia Berbec

Comportamentul nativului este bine cunoscut de noi toți, competitiv și hotărât, bărbatul Berbec va lupta până îşi va obține scopul. Interesat mai mult de ceea este la suprafață, arată o pasiune pentru aspectul său și cel al partenerei. Chiar dacă Berbecul va arăta la început o atracție exagerată pentru o femeie, în timp interesul va pieri ușor. Relațiile stabile nu îl definesc, iar faptul că numărul relațiilor pasagere este în creștere îi va da un sentiment de siguranță.

  1. Bărbatul Leu

Nativul din zodia Leu este cu siguranță unul dintre egoiștii zodiacului. Deși par sufletești și pașnici, acești nativi vor să fie în centrul atenției în orice situație. Bărbatul Leu este capabil să joace la două capete și nu se va da de gol sub nicio formă. Chiar dacă pare a fi implicat într-o relație serioasă și stabilă, poate ceda ușor tentației de a înșela.

  1. Nativul din zodia Gemeni

Dualitatea bărbatului din zodia Gemeni îl determină pe nativ să înșele. Deși adoră să fie pe cont propriu, bărbații Gemeni sunt plăcuți de cei din jur, fapt ce îi ajută să cucerească ușor o femeie. Dorința de schimbare, de nou și faptul că nu se implică total într-o relație sunt factorii care îi influențează.

  1. Bărbații Săgetător

Săgetătorul poate deveni un maestru al cuceritului, căci experiența îşi spune cuvântul. Dorința de a cunoaște teritorii noi, dorința de aventură, cât și faptul că nu se implică în relații stabile fac din bărbatul Săgetător un cuceritor veritabil. Entuziasmul față de plăcerile vieții îl ghidează în alegerile sale, iar în ceea ce privește o relație, aceasta trebuie să se bazeze în primul rând pe libertate, iar mai apoi pe comunicare și sinceritate.

  1. Peștii

Sensibilitatea nativului este cea care antrenează infidelitatea. Bărbatul Pești nu agreează despărțirile de partenerele sale astfel că se poate trezi cu mai multe relații simultan. Comunicarea este importantă pentru acest nativ și are nevoie de atenție, altfel se poate plictisi repede și îşi va căuta în altă parte satisfacerea nevoilor…

Nu trebuie să vă lăsați păcălite de aparențe, bărbații din aceste cinci zodii pot fi actori înnăscuți!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies