HomeStiri Mondene Numărul cazurilor de infectare cu Covid din Antenă crește, iar Dani Oțil este la mare. Iată cu cine a plecat!

Numărul cazurilor de infectare cu Covid din Antenă crește, iar Dani Oțil este la mare. Iată cu cine a plecat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Numărul-cazurilor-de-infectare-cu-Covid-din-Antenă-crește-iar-Dani-Oțil-este-la-mare.-Iată-cu-cine-a-plecat-3.jpg

În ciuda faptului că multe dintre vedetele postului Antena 1 sunt în izolare, iar angajații sunt infectați, Dani Oțil a plecat la mare împreună cu alte persoane, una dintre ele fiind tot angajata postului.

Împreună cu iubita sa, alături de alți prieteni, Dani a luat cu asalt o plajă de pe malul mării, dar unde regulile de distanțare socială nu se respectă. Cu el se mai află încă o persoană din Antenă, iar aceasta este nimeni alta decât Ramona Olaru, colega acestuia, care a venit însoțită de iubit.

Screenshot_1 in Stiri Mondene

În Mamaia, unde aceștia au decis să petreacă timp de câteva zile, nimeni nu ține cont de regulile impuse de autorități. Șezlongurile sunt foarte aproape unul de altul, iar oamenii abia dacă au loc să treacă printre ele.

Dani Oțil, Ramona Olaru și partenerii lor de cuplu aveau șezlongurile foarte apropiate de ale altor persoane, existând riscul de a se infecta cu noul coronavirus.

Numărul cazurilor de infectare cu Covid din Antenă crește, iar Dani Oțil este la mare. Iată cu cine a plecat! in Stiri Mondene

Trebuie să ne amintim că riscul de infectare al persoanelor din cadrul Antenei nu este deloc mic, acesta fiind și motivul pentru care emisiunea Acces direct a fost oprită. Mai mult decât atât, platoul de filmare al emisiunilor este același. Așadar, putem spune că gestul lui Dani Oțil este de-a dreptul iresponsabil și, din păcate, se numără și el printre persoanele care nu respectă distanțarea socială pe plajă.

Numărul cazurilor de infectare cu Covid din Antenă crește, iar Dani Oțil este la mare. Iată cu cine a plecat! in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, Mirela Vaida, prezentatoarea Acces direct, i-a anunțat pe telespectatori că emisiunea nu se va mai transmite live, deoarece soții Stegaru au fost infectați.

„Așa cum știti, săptămâna trecută cei doi invitați permanent în ultimele luni în emisiune au fost depistați pozitiv cu coronavirus, așa încât toți cei care au intrat în contact direct cu ei au fost izolați”, a declarat Mirela…

„Se pare însă că și unii dintre colegii care în acest weekend au interacționat cu ei s-au simțit din ce în ce mai rău și în urma testării au ieșit și ei pozitivi”, a continuat aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed