HomeStiri Numărul KUA dezvăluie zonele feng shui care aduc noroc în casa ta

Numărul KUA dezvăluie zonele feng shui care aduc noroc în casa ta

autor Elena Yvette
856 views 3 minute timp de citit

Unele cărţi feng shui afirmă faptul că, dacă nu îţi poziţionezi corect lucrurile în casă, vei avea de-a face cu nenorociri mari. De fapt, totul ţine de aşezarea corespunzătoare a obiectelor din casă , care nu fac decât să îţi transmită o energie feng shui bună.

Numărul KUA dezvăluie zonele feng shui care aduc noroc în casa ta

Nu vorbim despre energii miraculoase şi nimeni nu poate garanta o formulă a succesului pentru niciun aspect al vieţii noastre.

Direcţiile feng shui norocose te ajută să atragi energia de calitate, care îţi hrăneşte spiritul şi este cea mai potrivită pentru tine. Odată ce vei afla care sunt direcţiile feng shui potrivite pentru tine, le vei folosi la muncă, acasă şi chiar şi în timpul somnului. Cum afli care sunt direcţiile feng shui care aduc noroc?

Numărul Kua este cel care îţi spune, de fapt, care sunt direcţiile feng shui care îţi aduc noroc. Acest număr este calculat diferit pentru bărbat şi femeie, ca de altfel şi pentru persoanele născute după anul 2000.

În funcţie de anul naşterii tale, caută-ţi numărul Kua în tabelul de pe feminis.ro, după care vezi ce spune numărul tău Kua despre zonele de care trebuie să ai cea mai mare grijă.

Iată care sunt zonele feng shui cărora trebuie să le acorzi cea mai mare atenţie în casă şi la locul de muncă.

Numărul 1

Petru bani şi succes trebuie să amenajezi cu grijă partea de sud-est, pentru sănătate partea de est, pentru dragoste şi căsnicie partea de sud şi pentru dezvoltarea spirituală partea de nord.

Numărul 2

Dacă vrei să ai bani şi succes, fii foarte atentă la partea de nord a casei. Pentru sănătatea amenajează cu atenţie partea de vest. Pentru dragoste şi căsnicie adaugă elemente feng shui în partea de nord şi pentru spiritualitate atenţie mare la sud.

Numărul 3

Partea de sud este cea care guverneaza banii şi succesul, în nord este centrul sănătăţii, în sud-est ai dragostea şi mariajul, iar în est dezvoltarea spirituală.

Numărul 4

Banii şi succesul sunt asigurate de partea de nord a casei, o sănătatea mai bună este condiţionată de partea de sud, dragostea şi căsnicia de est şi spiritualitatea de sud-est.

Numărul 5

Fii atentă la sud dacă vrei să ai bani şi succes, la nord dacă vrei să nu ai probleme de sănătate, la vest pentru dragoste şi o căsnicie de succes şi la nord-est pentru o dezvoltare spirituală bună.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..