Home Stiri Nunta Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău a fost anulată de către judecători

Nunta Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău a fost anulată de către judecători

autor Buinoschi Andreea
101 vizualizari

În ciuda faptului că aveau planul făcut, aceștia vor mai trebui să aștepte până când îl vor putea pune în practică. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău urmau să facă nunta în perioada următoare, dar divorțul acestuia de către Claudia Pătrășcanu a fost amânat, potrivit cancan.ro.

Conform sursei menționate anterior, judecătorii au decis amânarea procesului de divorț până pe data de 13 mai și, odată cu acesta, și nunta anului va trebui să mai aștepte. Cununia a fost amânată cu cel puțin o lună, deși cei doi îndrăgostiți așteaptă evenimentul cu sufletul la gură.

La scurt timp după ce s-au întors din Maldive, unde au petrecut o săptămână de vis, blondina a declarat că a treia ei nuntă va fi și ultima, fiind convinsă că și-a găsit sufletul pereche. „Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic, pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit, o să fie cu noroc”, a mărturisit Bianca, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Gabi Bădălău așteaptă divorțul la fel de mult precum o face Bianca, deoarece, în utlima vreme, relația dintre el și Claudia Pătrășcanu s-a înrăutățit, iar singurul lucru ce încă îi aduce împreună este custodia copiilor.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies