HomeStiri O altă cântăreață trece prin momente cumplite! A făcut anunțul trist, în lacrimi

O altă cântăreață trece prin momente cumplite! A făcut anunțul trist, în lacrimi

autor Negriu Elena
787 views 3 minute timp de citit

Cântăreața pop/dance Elena Baboia, cunoscută sub numele de scenă Alessia, în vârstă de 36 de ani, trece printr-o perioadă extrem de dificilă pe planul personal. Aceasta s-a despărțit de tatăl copilului său în urmă cu mai mult timp, dar abia de curând a făcut totul public.

10

Invitată la Antena Stars, aceasta a făcut anunțul despre despărțirea de soțul său și a povestit, printre lacrimi, ce s-a întâmplat, dorind să lămurească anumite aspecte referitoare la ultimele luni, care s-au dovedit a fi foarte grele pentru ea deoarece suferința resimțită în planul personal i-a afectat sănătatea și cariera artistică, aceasta nemaifiind în stare să se deplaseze frecvent la studio sau să se concentreze asupra înregistrărilor.

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniștesc, dacă nu, îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul.

11

Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărțiți de mai mult timp. A vrut doar să clarific că nu am fost dată afară din casă. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc copilul în maşină. El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate.

Când am început să mă simt rău, am fost la medic şi s-a cerut de urgenţă reevaluarea mea şi s-a constatat că nu îmi este favorabilă. Mi s-a spus să fac tot ce îmi stă în putință să ies din acest stres. Am ales să accept condiţiile lui, astfel încât să se termine odată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită”, a declarat Alessia.

„Dumnezeu şi părinţii mei, cine să mă ajute? Cât se poate, până când nu intervin orgoliile (n.r.: plânge). Cât îmi permit şi mie nervii (n.r.: în legătură cu relaţia cu tatăl copilului). Nici nu mai vreau să lupt cu concepţiile cuiva. Vreau pur şi simplu să scap. Mă lupt cu mine în fiecare zi. Mă lupt să accept situaţia şi să nu mai încerc să caut dreptate, numai să scap din această situaţie.

În trei ani şi jumătate pot să număr pe degete de câte ori am ajuns la studio, nu vreau să spun motivele. Nu am reuşit niciodată să înregistrez o piesă din prima. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez la viaţa nouă. Cu atât mai greu îmi e acum să mă readaptez la viaţa de înainte…

Plâng în fiecare zi, stau cu el pe cameră. Este la mama de trei săptămâni. Am stat cu el cât mi-a permis agenda. Joi va veni înapoi acasă. (…) Nu vreau să profit de starea mea vulnerabilă şi să spun lucruri pe care o să le regret mai târziu. Nu vreau să scot ce e mai urât din ce a fost între noi”, a mai spus cântăreața.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed