Home Stiri O altă vedetă dă de pământ cu Olivia Steer, după ce a spus că nu își face controalele care depistează cancerul

O altă vedetă dă de pământ cu Olivia Steer, după ce a spus că nu își face controalele care depistează cancerul

autor Mirela
668 vizualizari

După ce Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, a declarat că, de mai bine de zece ani, nu își mai face niciun control ce poate depista cancerul, multe persoane au avut ceva de spus în această privință. Printre persoanele publice care au taxat-o se numără și Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu.

„Am găsit şi motivul pentru care România este pe primul loc în Europa la numărul de decese provocate de cancerul ovarian, de col şi de sân. Avem astfel de «doamne» care instigă la nerespectarea recomandărilor medicale.

Mai rău este faptul că 1.500 de persoane îi apreciază postarea. Sper doar să o fi făcut pentru poză şi nu pentru descriere!

Dragă doamnă Steer, dumneavoastră cu ce vă trataţi în caz de vreo boală? Cu lămâiţă şi levănţică? Şi ce recomandaţi femeilor bolnave de cancer? Uleiuri?”, a reacționat Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu.

„Se rostogolește iar, în spațiul public, o nouă minciună, cum că aș îndemna femeile să nu își facă analize și controale anuale, bazându-se pe un text postat de mine zilele trecute. Orice om cu mintea întreagă și o dâră de logică poate constata, citindu-l, că n-am afirmat nicio secundă așa ceva, nici n-am sugerat, în vreun fel, nimănui să facă sau să nu facă un test sau o radiografie.

Postarea spune negru pe alb despre alegerile mele personale când vine vorba despre niște analize medicale, asupra cărora m-am documentat mult și bine, până să zic «pas!». Ce fac eu se numește refuz informat, aflat în aceeași barcă a eticii medicale cu acordul informat, conform Legii 95/2006.

Ce decid alte doamne și domnișoare e departe de a se afla în sfera mea de influență, câtă vreme – am spus-o de atâtea ori, că mă doare imaginația! – nu sunt doctor, nu dau sfaturi medicale. Rog frumos toate persoanele care au înțeles pe dos, m-au răstălmăcit, au scris ultragiate pe conturile proprii că eu fac ce n-am făcut, că am zis, ce n-am zis, că sus e jos și jos e sus, că alb e negru și negrul alb, să îmi dea #block, #unfollow #adio și #hai_pa_pa! Promit să nu mă #supi!”, a reacționat Olivia Steer, după ce a văzut că este taxată de către cei din jur…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies