Home Stiri O femeie a ajuns de urgență la spital, după ce făcuse dragoste cu soțul ei. Iată ce a declarat femeia

O femeie a ajuns de urgență la spital, după ce făcuse dragoste cu soțul ei. Iată ce a declarat femeia

autor Elena Yvette
1504 vizualizari

Cazul din Botoșani, petrecut recent, va rămâne pentru mult timp în mintea medicilor de la secția de Primire Urgențe a Spitalului Județean Mavromati. Asta pentru că, de curând, o femeie din Botoșani a ajuns de urgență sub îngrijirile medicilor, acuzând stări de rău puternice. Motivul însă a uimit întregul personal medical.  

Femeia a fost transportată la spital imediat după miezul nopții, acuzând mari dureri în zona abdomenului, dar și la rinichi. Medicii nu și-au dat seama care ar fi putut fi cauza durerilor, chiar dacă au consultat-o pe femeie.

Femeia a spus ce s-a întâmplat când a auzit  e posibil  o opereze

Botoșăneanca, auzind de posibilitatea unei operații, s-a hotărât să le spună medicilor ce s-a întâmplat cu ea, de fapt, și care ar fi putut fi cauza acestor dureri puternice.
spital 2

„A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a declarat un asistent care o îngrijea pe femeie…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies