O femeie din Marea Britanie a fost obligata de tribunal sa-si vaccineze copiii

Share

O mamă care își dorea să trăiască o viață normală și naturală, și care era împotriva vaccinului, a fost obligată de tribunal să-și vaccineze cei doi copii. Cel care stă în spatele procesului este chiar soțul ei.

O femeie din Marea Britanie a fost obligata de tribunal sa-si vaccineze copiii

Femeia trăiește alături de familia ei în Marea Britanie. Aceasta este vegană și cu totul împotriva vaccinurilor.

Aceasta încerca să trăiască o viață cât mai normală, departe de tot ce înseamnă medicină.
A încercat să le asigure celor doi copii un nivel de trai sănătos, fără intervenția medicilor și vaccinurilor, asta până când judecătorul a declarat că amândoi copiii urmează să fie vaccinați pentru a evita apariția bolilor precum pojar, meningită sau rubeolă.

Femeia își dorea să țină copiii departe de vaccin ca organismul lor să nu fie poluat de toxine. Se pare că soțul acesteia nu a fost de aceeași părere, deoarece el se afla în spatele acestui proces.
Mai mult decât atât, acesta a declarat că soția lui are probleme mintale și e obsedată de protecția copiilor.

Aceasta a răspuns acuzațiilor spunând că nu i se pare normal ca cei doi copii să fie injectați cu substanțe testate pe animale. Ea susține că cei doi copii sunt perfect sănătoși și în afara oricărui pericol deoarece au o alimentație sănătoasă.

Mama nu a putut demonstra în tribunal că vaccinurile fac rău copiilor

Mama copiilor de doi, respectiv patru ani, nu a putut demonstra ca vaccinul face rău copiilor. Aceasta nu a găsit niciun medic care să-i susțină cauza, prin urmare a pierdut procesul, iar copiii au fost vaccinați…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news