HomeStiri Mondene O femeie s-a apropiat de ea în magazin în momentul în care aceasta își săruta copilul. Cuvintele pe care i le-a adresat au șocat-o!

O femeie s-a apropiat de ea în magazin în momentul în care aceasta își săruta copilul. Cuvintele pe care i le-a adresat au șocat-o!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/O-femeie-s-a-apropiat-de-ea-în-magazin-în-momentul-în-care-aceasta-își-săruta-copilul.jpg

Femeia în cauză, Kelly Dirkes, era la cumpărături într-un supermarket, având și copilul cu ea, moment în care o femeie s-a apropiat de ea și i-a adresat niște cuvinte șocante. Aceasta susținea despre Kelly că își cicălește prea mult copilul și că acesta ar putea ajunge să fie dependent de ea.

Kelly nu a pus la suflet cuvintele spuse de femeie însă în ziua cu pricina, aceasta a postat un mesaj pe contul ei de Facebook.

Mesajul a reușit să adune zeci de mii de like-uri și sună în felul următor:

„Dragă femeie din magazin,

Nu este prima dată când aud «o să îl răsfeți». Ești convinsă că fetița mea nu va învăța să fie «independentă». Ți-am zâmbit, am sărutat-o pe frunte și am continuat să îmi fac cumpărăturile.

Dacă ai ști ce știu eu….

Dacă ai ști că și-a petrecut primele zece luni din viață complet singură într-un pătuț de metal complet steril, fără nimic ce să o poată consola decât degețelul pe care îl băga în guriță și îl sugea!

Dacă ai ști ce știu, cum arăta privirea ei în momentul în care cei de la orfelinat mi-au dat să o țin în brațe pentru prima dată – momente efemere de serenitate amestecate cu pură teroare! Nimeni nu o ținuse în brațe niciodată până în acel moment și nu știa ce să facă…

Dacă ai ști că stătea în pătuțul ei și nu plângea niciodată, pentru că până în acel moment, nimeni nu răspunsese plânsetelor ei!

Dacă ai ști că anxietatea era o componentă obișnuită a zilelor sale, alături de faptul că se lovea singură cu căpșorul de barele de metal ale patului și se legăna singură pentru a simți o mică urmă de confort!

Dacă ai ști că bebelușul pe care îl port în brațe este sfâșietor de «independent» și dacă ai ști câte minute, ore, zile, săptămâni și chiar ani vom petrece încercând să îi scoatem din cap părțile care strigă traumă» și «nesiguranță»!

Dacă ai ști ce știu eu…”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed