Home Stiri Mondene O insulă i-a dat viața peste cap! Hamude, primele declarații despre călătoria din Thailanda!

O insulă i-a dat viața peste cap! Hamude, primele declarații despre călătoria din Thailanda!

autor Elena Yvette
757 views

Insula din Thailanda i-a dat lui Hamude viața peste cap. Deși inițial el și Loredana păreau cuplul perfect, după doar câteva zile pentru Hamude a început un adevărat calvar.

loredana-si-hamude-INSULA-IUBIRII-ANTENA-1

Loredana, femeia ce era dispusă la început să-și formeze o familie cu Hamude, l-a înșelat pe acesta cu o ispită de pe Insula Iubiri. Sorin este cel care i-a întins Loredanei plasa, doar pentru a-i arăta lui Hamude ce persoană are lângă el.

După terminarea emisiunii, Hamude a vorbit pentru prima dată de experiența prin care a trecut dar și de modul în care s-a schimbat viața sa.

”Din cauza stresului, a cedat la ispită. Am trecut peste asta, au trecut deja 6-7 luni. Am învățat foarte multe. Din păcate, o să iubesc la fel. Nu mi-am pierdut încrederea. Trebuie să fii absurd, încă nu am pierdut încrederea în femei, femeia potrivită va fi acolo pentru mine. Tot așa o să privesc femeile. Nu mi-am luat-o până acum, a fost pentru prima dată, am mai avut dezamăgiri, nu o să pierd încrederea în femei, nu mă pot schimba”, a spus Hamude la Antena Stars.

”Comunicare, încredere și dragoste. Acestea sunt cele trei cuvinte pe care le aștept. M-am născut în Amann acum opt ani, pentru familia mea și am intrat în afaceri. Îmi sunt dragi româncele. La prima impresie, mă incită intelectual, trebuie să fie frumoasă în interior. Nu pot să descriu ce e acolo, este extraordinar. Nu mă cucerești cu surprize, trebuie să fii tu însăți. Nu sunt pregătit pentru o relație, vreau să mă axez pe muzică și pe mine. Chiar voiam să mă căsătoresc, mă vedeam cu copii și cu familie, dar trebuie să mă văd făcând pasul ăsta. Nu am găsit femeia potrivită”, a mai spus Hamude.

Copyright-Mihai-Stetcu_Antena1_INSULA-IUBIRII-2_20151101_0700-680x1024

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed