HomeStiri Mondene O nouă melodie a fost lansată astăzi în România. Artista e optimistă: „Sunt convinsă că se va bucura de succes”

O nouă melodie a fost lansată astăzi în România. Artista e optimistă: „Sunt convinsă că se va bucura de succes”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 880 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/o-noua-melodie-fost-lansata-astazi-romania-artista-e-optimist-sunt-convinsa-ca-se-va-bucura-de-succes.jpg

Nico a lansat astăzi o nouă piesă în colaborare cu Rassada Music. Artista este convinsă că foarte mulți îndrăgostiți se vor regăsi în melodia „Indestructibili”, ceea ce îi va aduce și succes.

o-noua-melodie-fost-lansata-astazi-romania-artista-e-optimist-sunt-convinsa-ca-se-va-bucura-de-succes

Nico și-a luat fanii prin surprindere chiar înainte de Valentine´s Day, care va fi sărbătorită de toți îndrăgostiții pe 14 februarie. Artista a lansat o nouă melodie, intitulată „Indestructibili”, care le este dedicată tuturor celor care iubesc.

Prima colaborare a lui Nico cu Rassada Music este o baladă, dar nu una clasică, ci una mai romantică și plină de optimism, care transmite un emoționat mesaj, întrucât îndeamnă la compasiune și iubire. Versurile melodiei sunt compuse de Ana Sîrbu, iar de partea de producție s-a ocupat Radu Sîrbu.

În ceea ce privește materialul piesei, pentru realizarea acestuia a fost nevoie de o întreagă echipă. Videoclipul a fost regizat de către Marian Croitoru și ilustrează povestea a doi tineri îndrăgostiți, a căror relație scârție la un moment dat. Aflați ce străzile din Chișinău, protagoniștii, Mihai Bordianu și Sandală Popa, sunt surprinși în ipostaze alternante, când îmbrățișați, când țipând unul la celălalt.

„Colaborarea mea cu Rassada Music a început frumos, cu o piesă specială ce are un sound actual și un mesaj emoționant. Sunt convinsă că se va bucura de succes și că foarte mulți îndrăgostiți se vor regăsi în mesajul ei. E foarte important să fim optimiști, să credem în șansa noastră. Uneori, lucrurile nu se întâmplă așa cum ne dorim, dar vă îndemn să credeți în iubire și în destin”, a declarat artista pentru Libertatea…

Nico este cunoscută datorită activității ei în industria muzicală din România. Pe lângă muzică, ea s-a remarcat și datorită frumuseții ei. Cu toate că se apropie de 50 de ani, nimeni nu îi dă mai mult de 35 de ani, datorită stilului de viață pe care îl are.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed