O poveste incredibilă. Un canadian a suferit de amnezie și și-a dat seama cine este cu adevărat abia după 30 de ani!

295

Această poveste cu siguranță pare desprinsă din serialele televizate, însă este cât se poate de reală. Un canadian care a suferit de amnezie în urma unei căzături, a reușit abia după 30 de ani să-ți amintească cine este cu adevărat, când familia lui îl credea mort.

O poveste incredibilă. Un canadian a suferit de amnezie și și-a dat seama cine este cu adevărat abia după 30 de ani!

În 1986, în cursul lunii septembrie, tânărul Edgar Latulip în vârstă de 21 de ani, suferind de un retard mintal nu foarte grav, a călătorit din orașul natal către cascada Niagara cu un autobuz. Odată ajuns acolo, i s-a făcut brusc rău și a căzut, lovindu-se astfel destul de rău la cap.

Începând cu acel moment, tânărul nu și-a mai putut aminti nimic, viața lui pornind din nou de la zero, fiind la o distanță de 130 de kilometri de casa și familia lui. Aceasta nu a mai știut nimic de el, iar părinții lui l-au căutat fără niciun rezultat, obișnuindu-se într-un final cu ideea că fiul lor este mort. Mama lui era chiar convinsă că acesta s-a sinucis.

La începutul acestui an însă, a avut loc un miracol. Tânărul și-a amintit care este numele său real și că locuiește de fapt în Kitchener. A făcut investigații și a descoperit faptul că era căutat. Un test ADN i-a fost făcut lui Edgar, poliția reușind să se convingă de faptul că este vorba de tânărul care dispăruse în urmă cu 30 de ani…

Edgar are acum vârsta de 51 de ani, iar mama lui a fost nespuns de fericită când a aflat că fiul ei nu este mort.