Home Stiri O poveste șocantă! Povestea tinerei care locuiește în trenuri pe motivul s-a săturat de chirii!

O poveste șocantă! Povestea tinerei care locuiește în trenuri pe motivul s-a săturat de chirii!

autor Elena Yvette
856 views 2 minute timp de citit

Decizia ieșită din comun a fost luată de către o femeie din Germania, aceasta mărturisind că s-a săturat să tot plătească chirii așa că acum locuința ei este în trenuri.

O-poveste-șocantă

Se pare că în vara anului trecut, Leonie Muller a luat decizia de a abandona apartamentul în care stătea în chirie, declarând că „Totul a început de la o ceartă cu proprietarul. Atunci am decis că vreau să plec de acolo și am realizat, de fapt, că nu îmi place să fiu legată de un singur loc”.

Ceea ce a făcut la scurt timp femeia, este cu totul și cu totul ieșit din comun. Aceasta și-a cumpărat un abonament general de tren, care-i oferea acces la călătorii în toată țara cu orice tren, având astfel parte de o libertate de neimaginat, aceasta menționând următoarele: „Mă simt ca acasă în tren și pot să vizitez multe orașe. E ca și cum ai fi în vacanță tot timpul”.

Numeroase publicații din țara natală a femeii, cum este și „Der Spiegel”, au fost impresionate de povestea tinerei de 23 de ani.

Leonie a explicat postului german de televiziune SWR următorul lucru „Citesc, scriu, mă uit pe geam și întâlnesc oameni drăguți tot timpul. Mereu ai ceva de făcut în tren”.

Tânăra a reușit să economisească o parte de bani, biletul costând-o 380 de dolari pe lună, în timp ce chiria era 450 de dolari, menționând faptul că viața se poate rezuma la un singur ghiozdan cu ajutorul căruia să își cară hainele, tableta, cursurile de la facultate și produsele necesare pentru îngrijirea corporală.

Se pare că tânăra are în plan și alte obiective, nu doar cel de a trăi cu cât mai puțini bani, aceasta declarând: „Vreau să inspir oamenii să își pună la îndoială obiceiurile și lucrurile pe care le consideră a fi normale. Mereu există oportunități și alegeri. Următoarea ta aventură se află chiar după colț, dar doar dacă ești în stare să o găsești”…

Întreaga ei experiență poate fi urmărită pe blogul ei personal, unde povestește mereu întâmplările sale de viață.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies