HomeStiri Mondene O tanara vrea sa îi urmeze exemplul Andreei Mantea si sa îsi opereze zona intima. Iata ce o sfatuieste psihologul

O tanara vrea sa îi urmeze exemplul Andreei Mantea si sa îsi opereze zona intima. Iata ce o sfatuieste psihologul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
o-tanara-vrea-sa-ii-urmeze-exemplul-andreei-mantea-si-sa-isi-opereze-zona-intima

Psihologul Jaqueline este cunoscut datorită răspunsurilor prompte pe care le dă mereu adolescenților în impas, atunci când vine vorba de sex.

O-tanara-vrea-sa-îi-urmeze-exemplul-Andreei-Mantea-si-sa-îsi-opereze-zona-intima in Stiri Mondene

Iată cu ce problemă s-a confruntat o adolescenta și ce răspuns a primit!

„Draga Jacqueline, mă numesc Catalina, am 18 ani și sufăr de aceeași problemă intimă pe care a avut-o și Andreea Mantea. Am un iubit de ceva vreme, îl iubesc foarte mult și chiar îmi doresc să-mi încep viața sexuală cu el. Există însă o mare problemă. Îmi este foarte rușine să mă dezbrac în fața lui, pentru că îmi e teamă că o să râdă de mine. Nu știu cum să vă zic, de fapt, îmi e rușine, dar o să o spun franc: sunt grăsuță în zona intimă. Nu știu ce să fac. Nu vreau să am problema aceasta toată viața. Mă puteți ajuta?!”, este întrebarea adresată psihologului.

Iată ce răspuns a primit tânăra: „Draga mea. În primul rând, trebuie să fii mult mai încrezătoare în tine si sa nu te mai subevaluezi. Dacă totuși nu poți trece peste acest lucru, poți sa urmezi exemplul Andreei Mantea si sa faci o lipoaspiratie în zona intimă.

Andreea Mantea a apelat la serviciile unui medic estetician pentru a scăpa de acest complex, după ce a încercat să tina diete și sa facă exerciții. Îți recomand mai întâi să faci exerciții fizice care să te ajute să scapi de această problemă. Găsești tot soiul de exemple pe internet.

Dacă nu reușești, atunci poți sa faci o astfel de intervenție în zona intimă. Din păcate, această problemă nu tine de domeniul meu de activitate, dar poți să-ți spun că remodelarea regiunii pubiene este diferită, în funcție de aspectul regiunii și de vârstă. Astfel, exista femei care au regiunea pubiană prea proeminentă, cu o reliefare inestetică prin lenjerie sau chiar printr-o îmbrăcăminte strâmtă, așa cum este și cazul tău…

Poți apela doar la chirurgia estetică, pentru îndepărtarea parțială, prin lipoaspiratie a excesului de grăsime, chiar dacă în această zonă grăsimea este mai fibroasă. Cel mai indicat este sa mergi la un medic specialist în chirurgie plastică și reparatorie care te va îndruma precis către cel mai bun drum. Mult succes.”

 

Sursa: actualitatea.biz

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed