HomeStiri Mondene O tenismenă ar paria toată averea pe victoria Simonei Halep în finala Roland Garros. Despre cine este vorba?

O tenismenă ar paria toată averea pe victoria Simonei Halep în finala Roland Garros. Despre cine este vorba?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 735 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/O-tenismenă-ar-paria-toată-averea-pe-victoria-Simonei-Halep-în-finala-Roland-Garros.-Despre-cine-este-vorba-1.jpg

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Paris, Roland Garros.

O tenismenă ar paria toată averea pe victoria Simonei Halep în finala Roland Garros. Despre cine este vorba 1

Aceasta a trecut de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, câştigând în trei seturi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3

Pliskova este numărul 3 mondial şi se bate pentru numărul 1. Se pare că trebuie să mai aştepte pentru asta. Simona Halep a învins-o şi s-a calificat în finală. Meciul decisiv are loc sâmbătă la ora 16:00. Simona o va întâlni pe Jelena Ostapenko, numărul 47 în topul WTA.

Jelena Ostapenko

„Cred că aş fi bătut 99% din fete cu tenisul jucat azi, dar, din nefericire, am jucat cu Simona azi. Cred că este una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură, poate una dintre cele mai bune la acest turneu. Iubeşte acest turneu. Nu am nicio îndoială că Ostapenko traversează o perioada foarte bună aici şi că este periculoasă, dar aş paria tot ce am pe o victorie a Simonei în finala Roland Garros”, a declarat cehoaica, după meciul câştigat de Halep cu 6-4, 3-6, 6-3.

„Am demonstrat că pot juca împotriva unor jucătoare mai bune, unor jucătoare de top, că pot juca un tenis de înalt nivel, iar acesta nu trebuie să fie la începutul turneului”, a spus Karolina Pliskova, numărul trei mondial.

„Mă bucur că am fost atât de aproape de victorie… Ştiam şi toată lumea ştia că jucam ca să devin numărul unu, dar nu sunt dezamăgită de acest meci”, a mai spus jucătoarea din Cehia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed