HomeStiri Mondene O zi obișnuită din viața Innei: „Fac muzică și ascult muzică… mă întâlnesc cu prietenii”

O zi obișnuită din viața Innei: „Fac muzică și ascult muzică… mă întâlnesc cu prietenii”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 947 views
Inna_hepta in Stiri Mondene

De curând, Inna a dezvăluit cum anume arată atât o zi obișnuită din viața sa, cât și una în care are concerte.

Inna bei RTL 2 The Dome 59 im Forum Theater in Ludwigsburg / 310811 ***German TV-musicshow The Dome 59 in Ludwigsburg on August 31th 2011*** PicNr:#59501578.000053# action press/OHLENBOSTEL,GUIDO

”Zilele sunt foarte diferite, în funcție de activitatea pe care aleg să o fac. Ziua în care nu am concert începe foarte târziu, pentru că îmi place să dorm foarte mult și consider că este foarte important să mă odihnesc, mai ales că majoritatea concertelor au loc la miezul nopții sau chiar mai târziu. Fac muzică și ascult muzică, mă ocup personal de rețelele mele de socializare, mă întâlnesc cu prietenii și mai arunc un ochi să văd ce au mai făcut ceilalți colegi ai mei. Dacă e vorba de o zi de concert în care trebuie să călătoresc cu avionul, de cele mai multe ori mă trezesc la 6 dimineața. Ascult matinalele radio până la aeroport și abia aștept să ajung să îmi beau cafeaua și să dorm din nou în avion. Cu o oră înainte de concert, încep să mă pregătesc si, cu un minut înainte, realizez că nu știu ce am făcut să merit așa ceva: o carieră de succes și toate lucrurile frumoase care mi se întâmplă”, a mărturisit Inna în cadrul interviului.

Artista a declarat că nu s-a așteptat niciodată să aibă un succes atât de mare, dar cu toate acestea, ea nu s-a schimbat mai deloc. Singurul care s-a schimbat a fost doar programul său din viața de zi cu zi.

”Totul s-a schimbat. Călătoresc foarte mult, sunt pe scenă în fața a mii de fani, mii de oameni care îmi iubesc muzica. Îmi aud piesele la radio, îmi văd videoclipurile la televizor…”, a mai relatat artista.

08-inna

Surse foto: libertatea.ro; evz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed