Home Stiri Oana Cuzino a renunțat la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Oana Cuzino a renunțat la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

autor Buinoschi Andreea
206 vizualizari

Oana Cuzino, timp de aproape două decenii, a prezentat emisiunea Ce se întâmplă, doctore?. Acum, aceasta a anunțat că a decis să părăsească echipa PRO TV, deoarece efortul depus pentru realizarea emisiunii a fost mult prea mare.

„De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, au declarat reprezentanții trustului.

„Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PRO TV și-a atins scopul în toți acești ani însă și-a atins și… limitele.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului al XXI-lea și care oferă o experiență media 24/7, într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online.  (…) Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!

Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrângerile impuse prin intermediul unei televiziuni”, a scris Oana Cuzino pe rețelele sociale…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies