Home Stiri Oana Ioniţă: „Rochia de mireasă vreau să fie cât mai simplă, albă şi să-mi transmită ceva”

Oana Ioniţă: „Rochia de mireasă vreau să fie cât mai simplă, albă şi să-mi transmită ceva”

autor Elena Yvette
420 views 1 minute timp de citit

Fosta bebelusa de la Cronica Carcotasilor, Oana Ioniţă, se va casatori anul acesta cu Florin Budnaru. Cei doi au inceput deja pregatirile de nunta pentru ca totul sa fie perfect.

Oana Ioniţă si Florin Budnaru

„Ne dorim ca nunta să iasă aşa cum visăm amândoi. Toată lumea să se distreze, să existe voie bună, distracţie, mâncare din belşug, muzică şi coregrafii bune.

Rochia de mireasă vreau să fie cât mai simplă, albă şi să-mi transmită ceva. Cu trenă sau fără, trebuie să-mi placă! Dar cu siguranţă nu va fi transparentă sau mini.

De luna de miere ne bucurăm momentan în fiecare zi. Nu avem o destinaţie specială. Vom şti atunci unde să călătorim sau poate vom pune degetul pe glob şi pa!”

[articol „Oana Ioniţă”]

„Îmi pierdusem încrederea că voi mai întâlni pe cineva cu care să mă înţeleg atât de bine, să rezonăm la aceleaşi lucruri.

Nu credeam în suflete-pereche şi în căsătorie. Sunt o persoană dificilă, cu pretenţii şi destul de critică, aşa că era imposibil de găsit cineva care să-mi intre în voie.

Încercam să găsesc un loc de parcare, eram în maşină şi cu Isabel, şi l-am zărit la intrarea în restaurant.

A fost momentul decisiv. Am ştiut că el e bărbatul cu care îmi voi petrece toată viaţa.

Apoi abia am reuşit să ne adunăm forţele să ne prezentăm. Am început să ne cunoaştem şi am rămas împreună”, a declarat Oana Ioniţă pentru ziarul Ring.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies