Oana Lis a făcut anunțul trist: „Vă anunț cu durere în suflet că…”

Share

Oana Lis obișnuiește să își țină fanii la curent cu tot ceea ce li se întâmplă ei și lui Viorel Lis, soțul său, zi de zi. Recent, aceasta a făcut un anunț șocant pe pagina sa de Facebook.

Fanii vedetei au fost luați prin surprindere de mesajul postat de Oana Lis, și anume că este nevoită să elimine pe cineva din lista de prieteni de pe Facebook, întrucât a atins limita de cinci mii de persoane și nu mai poate primi cereri de prietenie din partea admiratorilor. Însă, aceasta nu a dorit să scoată pe cineva de acolo, așadar a apelat la fanii care doresc să părăsească din propria inițiativă lista sa de prieteni, iar motivul i-a lăsat pe mulți dintre ei fără cuvinte.

Soția lui Viorel Lis și-a argumentat decizia și a explicat motivul pentru care îi roagă pe câțiva din lista de prieteni să se retragă de pe pagina sa. „Mi-a dat cerere de prietenie unu’ mişto rău!!! Aşa că vă anunţ cu durere în suflet că trebuie sa șterg pe unul dintre voi… cel putin! Căci am maximum cinci mii și vreau să fac loc pentru oameni noi şi poate mai prezenți pe FB meu! Deci, se oferă cineva să plece de bunăvoie şi nesilit de nimeni!?☺?”, a scris Oana Lis. Mai în glumă, mai în serios, câteva persoane au dorit să îi facă pe plac și au ieșit singure din lista sa de prieteni, făcându-i loc admiratorului care a impresionat-o pe aceasta.

Oana Lis a absolvit în vara aceasta Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Hyperion din București. Vedetei îi pare rău că a încheiat cursurile, deoarece susține că i-au fost de mare folos pentru a o ajuta să se bucure mai mult de ce oferă frumos viața și să depășească trauma din copilărie. Aceasta a fost abuzată sexual de tatăl ei vreme de doi ani, mai exact de când avea 12 ani, până la 14 ani. De atunci a rămas marcată și nu a mai dorit să își vadă familia. Cursurile de psihologie au ajutat-o să înțeleagă mai bine cele petrecute și să se împace atât cu tatăl care o violase, cât și cu fratele.

„Mă punea să mănânc de unde mâncau animalele (n.r: tatăl său). Mă punea să îl omor, într-o zi s-a dat cu benzină şi mi-a spus mie să îi dau foc. Am vrut să mă omor şi pe mine şi să îl omor şi pe el. Lucrurile astea le-am vorbit eu cu mine, cu Dumnezeu şi cu tatăl meu. Acum mă simt mai puternică şi pot să vorbesc. Doar cine a trecut printr-un viol ştie cum e. La mine sunt 24 de ani de atunci şi e prima dată când pot să vorbesc despre asta. În România acesta este un subiect tabu. Tatăl meu, pentru că nu m-a ajutat nimeni să îl bag la pușcărie, a început o relaţie cu o altă femeie şi a început să o abuzeze şi pe fiica ei, de 14 ani. Eu aveam 12 ani când a început”, a declarat Oana Lis…

Sursa: ciao.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente