Home Stiri Mondene Oana Lis, surprinsă de Viorel de ziua ei de naștere: „Cadoul lui pentru mine este că s-a trezit”

Oana Lis, surprinsă de Viorel de ziua ei de naștere: „Cadoul lui pentru mine este că s-a trezit”

autor Negriu Elena
756 views

Oana și Viorel Lis sunt născuți în aceeași zi, pe 19 martie, la 35 de ani diferență. Ca în fiecare an, sărbătoresc împreună, ocazie cu care își fac surprize și se țin de glume, după cum le este caracteristic.

Oana a împlinit 40 de ani, iar Viorel, 75 de ani, ocazie cu care au oferit un interviu pentru emisiunea Agenția VIP, de la postul TV Antena Stars. Fiind întrebată ce cadou a primit Oana de ziua ei din partea soțului său, aceasta a oferit un răspuns cu totul neașteptat, stârnind amuzamentul telespectatorilor.

Blonda a făcut haz de vârsta înaintată a lui Viorel, spunând sub formă de glumă că darul lui pentru ea a fost că nu a decedat peste noapte, ci s-a trezit dimineața. Ulterior, aceasta a completat răspunsul pe un ton mai serios, spunând că și-a dorit încă de la 17 ani să iasă din mediul rural și să devină o persoană publică, iar soțul său i-a îndeplinit acest vis, fapt ce reprezintă pentru ea cel mai important cadou.

„Nu se mai trezea şi am zis că moare de ziua mea! Cadoul lui pentru mine este că s-a trezit. Cadoul mai conștient e că uite… o țărancă, la 17 ani, îmi doream să fiu o persoană cunoscută şi acum sunt live la Antena Stars. Am prietenele aici, vreau să spun că sunt oameni din showbiz, oameni de afaceri, medici, din politică… Au venit pentru mine. Bine, poate au venit şi pentru friptură. (…) Admirația oamenilor rămâne. Aţi nimerit la ora de manele şi m-am îmbătat şi eu şi bag picioarele, vreau manele”, a spus aceasta.

Oana Lis a declarat ulterior și ce a făcut cu banii primiți la ziua sa.

„M-am întâlnit cu prieteni, m-am coafat, mi-am făcut unghiuțele, mi-am pus gene, ca să arăt şi eu aşa ca o prințesă, ca o regină. El (n.r.: Viorel Lis) s-a supărat, dar nu înţelege că noi, femeile, avem nevoie să ne ocupăm. El ce-şi face? S-a ras, s-a tăiat pe faţă, nu s-a tuns. La noapte «îi pun perna pe faţă». Încă petrecem. M-am trezit de la 7:30, m-am dus să mă machiez, am fost la facultate, mi-am servit colegii cu bomboane, am fost să o iau pe bunica mea de la microbuz, am fost singură la o cafenea de fiţe. Am vrut să mă delectez singură şi am cheltuit 150 de lei. Am prieteni care mi-au dat plicuri cu bani! (…) Am primit şi cărţi. Altă dată aş fi crezut că mă ia la mişto. Acum mă bucur”, a povestit Oana Lis…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed