HomeStiri Mondene Oana Lis în tandrețuri cu alt bărbat. Viorel Lis presupune că el e amantul

Oana Lis în tandrețuri cu alt bărbat. Viorel Lis presupune că el e amantul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/oana-lis-tandreturi-cu-alt-barbat-viorel-lis-presupune-ca-el-e-amantul.jpg

Viorel Lis nu va fi prea fericit când va vedea ce fotografii postează soția sa pe rețelele de socializare. Aceasta apare în compania unui alt bărbat.

oana-lis-tandreturi-cu-alt-barbat-viorel-lis-presupune-ca-el-e-amantul

Oana Lis și-a luat prin surprindere fanii în decursul zilei de ieri, după ce a publicat o fotografie în care se află alături de un bărbat, altul decât soțul ei, acesta fiind mult mai tânăr decât fostul primar al capitalei. Prietenul Oanei nu este nimeni altul decât cel pe care Viorel Lis l-a acuzat în trecut că ar fi amantul soției sale.

Nu a trecut mult timp de când un bărbat misterios, pe nume Dorin, a fost cât pe-aci să producă divorțul familiei Lis. La acea vreme, fostul primar al capitalei l-a acuzat pe acesta că ar avea o relație cu Oana Lis, chiar dacă cei doi au negat vehement acest lucru, susținând că singura relație pe care o au este cea de amiciție.

„Suntem foarte buni amici de foarte mulți ani. Îmi pare rău, dar chiar nu pot să comentez acest lucru. Nu îmi place să îmi spăl lucrurile în public”, se apăra bărbatul la momentul respectiv.

oana-lis-tandreturi-cu-alt-barbat-viorel-lis-presupune-ca-el-e-amantul1

După ce apele s-au liniștit, se pare că Oana Lis vrea să-i dea din nou soțului motive de gelozie, dacă ne luăm după fotografia postată pe Facebook, care a strâns zeci de aprecieri. Cei doi apar singuri într-o poză și se află, cel mai probabil, într-un centrul comercial. Doamna Lis stă cu spatele la cameră, în timp ce se află urcată pe un scaun. În spatele ei, Dorin stă în genunchi, cu o mână ridicată până în dreptul posteriorului blondei…

Pentru a liniști orice zvon, Oana Lis a ținut să precizeze din start că imaginea nu este una cu tentă erotică. „Oaw, daa, ce-mi zicea Dorin Bădărău: «Dă-mi, fa, geaca înapoi!»”, a scris vedeta în descrierea fotografiei care a stârnit numeroase controverse.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed