Home Stiri Oana Mareș îi dă replică Biancăi Drăgușanu

Oana Mareș îi dă replică Biancăi Drăgușanu

autor Mirela
727 vizualizari

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Oana Mareș este abia la început. Oana și-a exprimat nemulțumirea vizavi de faptul că Bianca a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, punând-o la zid pentru afirmațiile pe care le-a făcut.

Ulterior, iubita lui Gabi Bădălău a reacționat și a jignit-o pe Oana, dar aceasta nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns și ea pe rețelele sociale. „Ce zici? Scuze, nu se aude nimic aici sus. #stailalocultau”, a scris Oana pe pagina sa de Instagram.

„Pentru că a ajutat și a dat Dumnezeu la toată lumea podcast… să facă, dar să și asculte, nu mă pot abține să nu remarc un fenomen. «Valorile» care huleau cu patos și spume la gură televiziunile care invită numai c***e și neica nimeni, scuturați din țărână, au acum ocazia să aibă propriii invitați, pentru că, așa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor, să nu se supere nimenea.

Când să văd și eu, în rol de invitați, valorile alea de nu aveau loc la TV, oamenii ăia deosebiți cărora le dădeau brânci cu b****e, de pe canapea, divele făcute din bucăți, muzicanții școliți și apreciați de lumea întreagă, olimpicii, copiii-minune, scriitorii și desenatorii de minuni, hait, sorpresa!

Ăia de se dădeau de-a berbeleaca, cu ochii leșinați de dezamăgire, că televiziunea e de c…t , că promovează numai prostituate și nontalente, invită fix oamenii de care nu aveau loc pe metru pătrat de emisie.

Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banul e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două-trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah…

Iar dacă televiziunile aveau scuza ratingului, cheltuielile aferente producțiilor, tu, prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit, la rândul tău, sclavul bănuțului, iar asta înseamnă că valoarea nu a existat nicicând”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies