Home Stiri Oana Radu a ajuns pe mâna medicului estetician. Iată ce s-a întâmplat!

Oana Radu a ajuns pe mâna medicului estetician. Iată ce s-a întâmplat!

autor Buinoschi Andreea
164 vizualizari
loading...

Oana Radu a devenit cunoscută datorită participării în cadrul unui show TV. De atunci, aceasta s-a pus pe slăbit și nu a arătat nicicând mai bine ca acum.

Mai mult decât atât, aceasta nu a vrut doar să slăbească, ci a vrut să facă și alte schimbări, iar pentru acest lucru a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. De când a ales să facă acest pas, Oana pare mult mai fericită și are mult mai multă încredere în ea însăși.

2

Artista a vrut să își facă o nouă intervenție și și-a mărit buzele. Nu este prima dată când apelează la acest procedeu, dar este mult mai mulțumită de rezultat decât era înainte. Aceasta a încărcat pe contul său de Instagram o poză după intervenția chirurgicală, iar buzele ei sunt mult mai mari decât erau înainte. Mândră de rezultatul obținut, aceasta chiar i-a mulțumit doctorului la care a apelat.

3

Dar evenimentele frumoase și fericite nu se opresc aici. Oana urmează să îmbrace rochia de mireasă. În urmă cu un an, aceasta și-a pierdut iubitul. Însă, acum, aceata este extrem de fericită alături de noul său partener de cuplu. În luna februarie a acestui an, iubitul său, Cătălin Dobrescu, a cerut-o de soție. Un inel mare, cu o piatră albastră, a fost suficient pentru ca aceasta să accepte. „DA pentru toata viata cu tine! Te iubesc ❤️”, sunt cuvintele care au însoțit imaginea.

4

Nici fanii nu au stat prea mult pe gânduri, iar reacțiile lor nu s-au lăsat așteptate prea mult timp. „Felicitări!!! Sa fiți fericiți!”, „Felicitări! Casă de piatră!”, „Felicitări! Azi ți-am reascultat din nou toate piesele… Îți ador vocea”, „Felicitări, Oana și Cătălin!! Sa va dea Dumnezeu numai fericire si noroc in noul drum! P.S.: ești fav mea în BAS !! 🤩🤩🤩”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care viitoarea miresică le-a primit…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies