HomeStiri Mondene Oana Radu, mărturisiri sincere despre relația pe care a avut-o cu iubitul decedat

Oana Radu, mărturisiri sincere despre relația pe care a avut-o cu iubitul decedat

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 997 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Oana-Radu-marturisiri-sincere-despre-relatia-pe-care-a-avut-o-cu-iubitul-decedat-1.jpeg

Oana Radu a trecut prin cea mai dificilă perioadă a vieții ei, odată cu decesul iubitului său, Alin, care fusese incendiat de către un individ și stătuse în comă trei săptămâni.

Cântăreața a oferit un interviu pentru Răi, da’ Buni și a dezvăluit lucruri care până acum erau neștiute despre relația lor amoroasă.

Oana Radu, marturisiri sincere despre relatia pe care a avut-o cu iubitul decedat 2 in Stiri Mondene

Artista a precizat că nu au avut o relație perfectă, dar au trecut împreună timp de trei ani atât prin situații bune, cât și rele.

„Nu a fost o relaţie perfectă, nu există relaţii perfecte. Şi dacă cineva o să vină să-mi spună că relaţia lui este perfectă, minte. Iar mie nu îmi place să mint la TV.

Oana Radu, marturisiri sincere despre relatia pe care a avut-o cu iubitul decedat 3 in Stiri Mondene

Relaţia noastră nu a fost una perfectă, dar a fost o relaţie de trei ani în care am împărţit atât bune, cât şi rele. Perioade mişto, mai puţin mişto, a fost lângă mine trei ani.

Mă motiva foarte tare, îşi dorea foarte mult să slăbesc. El îmi spunea mereu că mă iubeşte aşa cum sunt, dar că ar trebui pentru mine”, a apus Oana Radu la Răi, da’ Buni, conform Spynews.

„I-am transmis multe mesaje şi probabil că o să-i transmit toată viaţa. N-o să-l uit niciodată şi e clar că în fiecare zi vorbesc cu el.

Şi bune, şi rele… Dacă ar fi să-i transmit ceva, ar fi că îmi pare rău că a plecat”, a mai declarat Oana Radu.

Surse: libertatea.ro, instagram.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed