Oana Radu, mesaj emoționant pentru iubitul său: „Am învățat să…”

Share

Oana Radu a trecut printr-o adevărată dramă anul trecut, când a decedat logodnicul său, dar a reușit să își refacă viața.

Artista iubește din nou, iar de ziua iubitului său, a antrenorului de fitness Cătălin, i-a transmis un mesaj cu totul emoționant.

Cu toate că există și persoane care o condamnă pentru faptul că are un iubit nou la mai puțin de un an după tragicul incident, cele mai multe se bucură pentru că poate zâmbi din nou.

Cântăreața a scris un mesaj impresionant pentru Cătălin, cu ocazia zilei lui de naștere.

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu.

Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul.

Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viața! Prima oară când am slăbit, tot datorită lui, și acum!

M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu.

M-a învățat să îmi respect și să îmi prețuiesc familia, dar și pe cei apropiați”, a scris Oana Radu.

„Sunt foarte fericită alături de tine! Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merita vreodată!

Atât de fericită, încât nu mă gândesc decât la prezent.

Sunt sigură că viitorul vine cu ceea ce este întotdeauna mai bun pentru noi și am învățat să nu regret nimic din ceea ce nu am avut sau am pierdut.

Nu este un păcat să te îndrăgostești, nu este un păcat să îți asumi, este, în schimb, un mare păcat să judeci!”, a adăugat artista…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news