HomeStiri Mondene Oana Radu a slăbit mâncând carne

Oana Radu a slăbit mâncând carne

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Oana-Radu-a-slăbit-mâncând-carne-1 in Stiri Mondene

Oana Radu avea peste 100 de kilograme când și-a făcut debutul în industria muzicală din România, dar acesta a reușit să slăbească în doar câteva luni, având acum un corp de invidiat. Spre surprinderea tuturor, artista a mărturisit că a dat jos kilogramele în plus mâncând carne.

Oana Radu a slăbit mâncând carne

Oana Radu a slăbit imediat după participarea la emisiunea „Vocea României”, care i-a și adus succes pe piața muzicală din țara noastră. În doar câteva luni de zile, artista a slăbit peste 60 de kilograme, spre surprinderea tuturor care nu o mai recunoșteau după transformare.

Se pare că talia de viespe admirată de toată lumea a fost dobândită în urma unui regim pe bază de carne, în ciuda zvonurilor despre dietele ținute și tratamentele urmate în acea perioadă. Chiar dacă pare aproape imposibil de crezut, Oana Radu spune că acest aliment a ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat.

Invitată în platoul Antena Stars pentru a vorbi despre cariera sa, artista nu a avut nicio reținere când a fost întrebată și despre cum a scăpat de kilogramele în plus și cum reușește să-și mențină silueta. „Mănânc foarte multe proteine. Mănânc foarte multă carne, deși sună ciudat, chiar mănânc foarte multă carne. Proteina te ajută să slăbești și să ai o talie de viespe. Încearcă să eviți carbohidrații”, a mărturisit artista…

Aceasta a fost sinceră însă, și a mărturisit că sunt multe mese peste care sare, dar că își asumă acest lucru pentru că nu vrea să mai arate ca înainte. „Mă mai înfometez. Nu există slăbit fără înfometare, dar niciodată în viața mea nu am leșinat. Niciodată nu mi-a curs sânge din nas. Niciodată nu mi s-a făcut rău de când țin regimul acesta, de trei ani. Mă înfometez de regulă. Să știți că slăbit fără foame nu prea există”, a adăugat aceasta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed