Home Stiri Oana Roman a ajuns, din nou, în atenția Oanei Zăvoranu: „Au fugit toți, ca să nu-i mănânci”

Oana Roman a ajuns, din nou, în atenția Oanei Zăvoranu: „Au fugit toți, ca să nu-i mănânci”

autor Buinoschi Andreea
173 vizualizari

Oana Roman nu se mai oprește. Aceasta continuă seria atacurilor la adresa Oanei Roman, legându-se de toate lucrurile de care poate. După ce fiica lui Petre Roman a recunoscut că nu are o părere tocmai bună despre aceasta, chiar în emisiunea lui Măruță, actrița a început să o jignească și nu se va opri prea curând.

Un fan i-a trimis Zăvorancăi mai multe fotografii de-ale Oanei, în care se poate observa că aceasta purta același machiaj pe care îl avea și cu o seară în urmă. Nu a durat mult și fosta soție a lui Pepe a început iar să o critice. „Cât timp păstrezi machiajul de la o emisiune? Cât ține și el, săracul… hai că acum, de când cu mine și, colac peste pupăză, cu bichonul Pepiță e posibil să te mai cheme și trebuie să fii pregătită, în caz că… Dar tu dormi în fund, nu? Ca să nu se strice?”, a fost reacția actriței.

Însă, Oana nu s-a oprit aici. După ce soția lui Marius Elisei le-a arătat fanilor că era singura care conducea la ora aceea, reacția rivalei sale nu a întârziat să apară. „Nu e ciudat… pur și simplu au văzut că ești tu și au fugit de frică să nu-i mănânci” a spus vedeta.

Fără doar și poate, cele mai dure cuvinte pe care Zăvoranca i le-a adresat Oanei Roman au fost în urmă cu doar câteva săptămâni, când a adus în discuție numărul de kilograme pe care le are.

A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl, a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. 😂 O cheamă Onuca Pateuț, dar, mai nou, răspunde la numele de Peppa Pig. 🐷”, este o parte din mesajul postat atunci de Oana Zăvoranu…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..