Home Stiri Oana Roman a dat lovitura cu afacerea pe care o are. Cum a reușit vedeta să lanseze ceva în plină pandemie și apoi să se mențină?

Oana Roman a dat lovitura cu afacerea pe care o are. Cum a reușit vedeta să lanseze ceva în plină pandemie și apoi să se mențină?

autor Bodnar Anca
474 views 3 minute timp de citit
  • Oana Roman a dat lovitura în pandemie
  • Oana Roman și Marius Elisei au o afacere profitabilă
  • De la lenjerie modelatoare la rochii care fură toate privirile

Oana Roman, împreună cu soțul ei, Marius Elisei, au lansat o afacere în plină pandemie, pe care au reușit să o crească organic și să o facă profitabilă.

Cum a reușit Oana Roman în afaceri?

Oana Roman a povestit despre afacerea pe care o are și din care, în momentul de față, câștigă foarte bine. Aceasta are un magazin online care comercializează haine extrem de apreciate de femeile din România.

„Am luat domeniu cu pagină de Facebook, de Instagram… era totul aranjat, doar să cumpărăm marfă și să ne ocupăm să o promovăm. Și am zis de data asta să profităm de toată notorietatea pe care eu o am, pentru că eu fac reclamă pentru alții, dar nu fac pentru mine. Și acum o să pot să fac pentru mine, pentru propria mea afacere. Și am lansat în toamna lui 2020 și din prima zi un ”boom” incredibil, eu nu mă așteptam. A fost mult peste așteptările noastre.

Am rupt gura târgului, pentru că am început cu o zonă de produse foarte căutate de femei și anume body-urile modelatoare și colanții modelatori. Pentru că eu am nevoie de ele și am avut nevoie foarte mulți ani, și știam cât de multe femei vor să aibă produse de genul acesta, să fie de calitate. Și am umblat la zeci și zeci de furnizori, până am găsit produsul care să îmi placă. Cred că în prima zi, după ce am pus cu două poze pe Instagram, în 10 ore am avut 80 de comenzi”, a povestit Oana Roman pentru Fanatik.ro.

Au devenit rețelele de socializare surse de venit pentru Oana Roman?

Vedeta a vorbit și despre profitabilitatea pe care o au, pentru ea, rețelele de socializare, și despre banii pe care aceasta a reușit să îi câștige din asta.

„Rețelele de socializare au devenit un job în sine pentru mine. Lucrul acesta nu era valabil înainte de pandemie, de exemplu, când încă eram doar pe PR și evenimente. Numai că, odată cu venirea pandemiei, mie mi s-au tăiat aripile. Adică tot ceea ce făceam eu practic era imposibil de făcut. Totul era închis. Singura variantă ca să ai activitate era online-ul. Aveam un site, pe care eu m-am chinuit mulți ani să-l cresc, pentru că eu, în online, am crescut organic 100 %. Adică nu am cumpărat urmăritori, nu am făcut campanii de promovare sponsorizată ale conturilor mele și am crescut organic, ceea ce a fost foarte greu”, a mai povestit Oana Roman.

Oana Roman se pricepe la afaceri și reușește să facă din acest magazine online un business extrem de apreciat.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies