HomeStiri Mondene Oana Roman a fost cuplată cu un bărbat însurat: „Ne iubea pe amândouă, dar altfel”

Oana Roman a fost cuplată cu un bărbat însurat: „Ne iubea pe amândouă, dar altfel”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Oana-Roman-a-fost-cuplata-cu-un-barbat-insurat-„Ne-iubea-pe-amandoua-dar-altfel”.jpg

Oana Roman a făcut public, de curând, faptul că, înainte de a îl cunoaște pe actualul său soț, Marius Elisei, a avut o relație interzisă cu un bărbat, acesta fiind căsătorit la acea vreme.

Invitată în emisiunea Cristina Șișcanu Show, aceasta a vorbit despre acea perioadă a vieții ei care nu îi face cinste, aducând în prim-plan acest subiect extrem de delicat. Puține femei din showbizul românesc ce au avut relații cu bărbați însurați au dorit să dezvăluie acest lucru. Oana Roman a avut nevoie de curaj pentru a recunoaște că și-a asumat în trecut postura de amantă, fiind conștientă că va atrage critici din partea tuturor.

„Eu cred că o femeie poate iubi doi bărbaţi, la fel cum cred că un bărbat poate iubi două femei. Acum foarte mulţi ani, când nu eram implicată într-o relaţie, am cunoscut un bărbat despre care nu ştiam că are o legătură amoroasă.

Ulterior am aflat că are pe cineva, mi-a spus el după puţin timp. Eu am avut o relaţie cu acel om timp de trei-patru ani. El se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă. Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta. Spunea că are anumite trăiri intense cu mine şi altele, total diferite, cu ea. Ne iubea pe amândouă, dar altfel…

S-a căsătorit cu acte cu ea în timp ce era cu mine, dar mă aşteptam, pentru că el era din alt oraş şi noi doi nu am fi putut să formăm un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am mai întâlnit şi după ce s-a însurat, dar din ce în ce mai rar, că mă deranja totuşi situaţia. El este şi acum cu soţia şi cu copilul lui. Ea cred că ştie că a mai existat cineva în viaţa lui, a găsit ceva la un moment dat, dar nu ştie cine sunt şi cum mă cheamă. Ultima oară l-am văzut pe acest bărbat cu un an înainte să-l cunosc pe Marius”, a mărturisit Oana Roman.

Sursa: anamariavasile.net

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed