HomeStiri Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei, din nou

Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei, din nou

autor Mirela
1,3K views 2 minute timp de citit

Marius Elisei a decis să o părăsească pe soția sa, Oana Roman, pentru a putea fi cu o altă femeie. Când părea că lucrurile din viața ei s-au liniștit și că poate zâmbi din nou, Marius Elisei a înșelat-o, iar Oana este nevoită, fără voia ei, să pună punct căsniciei.

12

După aproximativ 7 ani de cununie, cei doi sunt în plin proces de divorț, după ce Marius a fost, din nou, infidel. În ciuda faptului că au și un copil împreună, acesta a decis să își lase familia în urmă și să se îndrepte către o altă femeie. Cei de la playtech.ro au aflat motivul pentru care bărbatul a recurs la o asemenea decizie.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru.

13

A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au mărturisit apropiații Oanei, pentru sursa menționată anterior.

14

De-a lungul timpului, fostul ginere al lui Petre Roman a spus că o va părăsi pe Oana. Mai mult decât atât, în urmă cu aproximativ o lună, acesta a înșelat-o pe fosta lui soție cu un transexual. Contactat de reporterii de la spynews.ro, Marius a pus totul pe seama băuturilor alcoolice: „E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed