Home Stiri Oana Roman a fost umilită de o învățătoare, pe vremea când era la școală

Oana Roman a fost umilită de o învățătoare, pe vremea când era la școală

autor Buinoschi Andreea
205 vizualizari

Oana Roman a avut o viață plină de încercări. În perioada în care era la școală, aceasta a fost umilită de învățătoarea sa, din cauza unui motiv de-a dreptul pueril. Acum, vedeta a vorbit deschis despre acest lucru, așa cum face de obicei.

2

„Am niște chestii pe suflet. (…) Eu sunt stângace. Pe vremea când eu am început clasa I, adică în 1982, am nimerit o doamnă învățătoare care m-a obligat… a încercat să mă oblige să scriu cu dreapta”, a spus Oana pe Instagram, după ce a aflat că unii dascăli încă mai practică acest lucru.

3

Mama ei, Mioara Roman, a venit imediat la școală și a purtat o discuție cu învățătoarea fiicei sale, încercând să îi explice faptul că nu are niciun motiv pentru care ar trebui să facă lucrul acesta. „Mama a venit la școală și i-a explicat că nu are de ce să mă chinuie și că trebuie să mă lase să scriu cu stânga, pentru că eu așa m-am născut. Nu ajută nici profesoara, nici copilul, să oblige scrie cu dreapta”.

4

Tot pe rețelele sociale, Oana a recunoscut faptul că, pentru o bună perioadă, a fost victima bullying-ului: „Eu, când am crescut, timp de mai bine de 15 ani am fost victima unei campanii de bullying publică, oribilă, constantă. Pentru că eram altfel, iar tendinţa celorlalţi copii era de respingere, deoarece nu eram la fel ca ei. Eu nu voiam să port pampoane, părinţii mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta, am fost extrem de agresată verbal. Copiii aceia s-au purtat oribil cu mine. 15 ani s-a întâmplat asta, zi de zi. Nu a deranjat pe nimeni, nu a simțit nimeni nevoia să ia vreo măsură, să spună «gata», iar eu a trebuit să înghit”…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies