Home Stiri Oana Roman a fost victima bullying-ului. Iată ce s-a întâmplat!

Oana Roman a fost victima bullying-ului. Iată ce s-a întâmplat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 817 views 3 minute timp de citit

După ce filmulețul în care o tânără este bătută de alte fete a apărut pe internet, foarte multe vedete s-au revoltat. Printre ele s-a aflat şi Oana Roman care, mai mult decât atât, a vorbit şi despre experienţele neplăcute cărora a trebuit să le facă faţă în tinerețe.

„Am fost victima bullying-ului, deoarece eu mereu am fost un copil altfel, iar tendința celorlalți copii era să mă respingă, deoarece nu eram la fel ca ei. Eu nu voiam să port pampoane, părinții mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta, am fost extrem de agresată verbal. Copiii aia s-au purtat oribil cu mine”, a spus Oana Roman pe contul său de Instagram.

Deşi multă lume credea că aceasta este una dintre cele mai norocoase persoane, deoarece tatăl său este Petre Roman şi putea avea absolut tot ceea ce îşi dorea, lucrurile au stat altfel, iar vedeta nu s-a temut să recunoască acest lucru.

În urmă cu ceva timp, fata lui Petre Roman a vorbit mai detaliat despre experienţele negative prin care a trecut şi a spus că, dacă eşti suficient de puternic, poţi trece peste orice obstacol: „Nu cred. Dacă m-ar fi afectat, probabil aș fi fost la nebuni demult. Eu mi-am văzut de viața mea și de împlinirea mea nestingherită. Pe mine nu m-a afectat pentru că sunt un om foarte puternic cu o personalitate foarte puternică și lucrul ăsta m-a ajutat să nu mă las îngenuncheată. Dar sunt oameni care poate nu au atâta putere, care nu au trecut prin atâtea și nu sunt pregătiți pentru așa ceva și care, fiind victima unei astfel de campanii de bullying, așa cum am fost eu, nu ar putea să treacă peste așa ușor. Eu am fost călcată în picioare zece ani, timp în care nimeni nu s-a scandalizat de acest lucru, nimeni nu a sărit să spună: «Stai domn’le, până la urmă ce contează că, uite, e fericită» și cred că oamenii care suferă de acest tip de hărțuire ar trebui să fie mai susținuți. Eu nu am fost susținută de absolut nimeni, nici public, nici în particular, și am reușit să trec peste, am reușit să îmi văd de viața mea, am un bărbat mai tânăr și mult mai slab ca mine, dar asta nu înseamnă că el nu mă iubește cu adevărat”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies