Home Stiri Mondene Oana Roman a slăbit, iar rezultatele sunt uluitoare

Oana Roman a slăbit, iar rezultatele sunt uluitoare

autor Negriu Elena
1,K views

Oana Roman a slăbit după ce și-a schimbat stilul de viață. În două luni în care a făcut exerciții fizice, a urmat dietă și a recurs la diverse proceduri, frumoasa brunetă a reușit să își atingă obiectivul.

Întrucât a fost extrem de criticată în urma faptului că luase din nou în greutate, așa că s-a ambiționat și a început să depună efort pentru a slăbi, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Aceasta a scris pe contul său de Facebook în legătură acest subiect, pentru a îi ține la curent pe fanii săi.

„După mai puțin de două luni de proceduri de remodelare corporală, sport și dietă, cam astea sunt rezultatele. Stânga înainte, dreapta după. Minus cam șase kg și minus patru cm cam pe peste tot!”, a scris Oana Roman.

Tot pe contul său personal Oana Roman a ţinut să le arate tuturor cât de mândră este de fiica sa, care a desenat un curcubeu. Curcubeul are o însemnătate deosebită pentru Oana, deoarece,după cum reiese din ce a povestit, atunci când era în spital şi a văzut un curcubeu, a realizat că totul va fi bine într-un final.

„Curcubeul meu!

Isabela desenează mereu curcubee! Nu ştiu din ce motiv are o pasiune pt. ele! Si destul de des îmi face cadou câte un desen cu un curcubeu. Ea nu ştie încă ce relaţie specială am eu cu curcubeul. Este semnul pe care l-am primit atunci când m-am luptat cu moartea. Nu știu dacă am mai povestit vreodată, dar am trăit atunci un moment divin. Eram la terapie intensivă deja de trei zile, după operația pe are am suferit-o pentru a-mi salva viața după ce am născut in 2014. Am suferit o operație care a durat opt ore. Când m-am trezit eram plină de tuburi și aveam zeci de puncte de sutură pe abdomen. După trei zile pe un pat de reanimare, simțeam că nu mai am aer și că mă sufoc.

Am făcut un atac de panică și am rugat asistentele să mă scoată la aer măcar câteva minute. Nu prea au vrut. Eram conectată la multe aparate și aveam tuburi peste tot. Aveam un cateter venos central, sondă urinară, vreo patru tuburi de dren. Le-am implorat și au fost de acord să mă pună într-un scaun cu rotile și să mă ducă pe hol unde era o mică terasă. Mi-au spus că afară plouă și că doar vor deschide ușa ca să iau un pic de aer și să văd cerul…

Era tot ce-mi doream. Şi când am ajuns la uşă și au deschis-o, afară nu mai ploua și primul lucru pe care l-am văzut pe cer a fost un imens curcubeu! Atunci am știut ca Dumnezeu mi-a trimis un semn că voi fi bine și că viaţa mea va fi minunată alături de copilul nou-născut care mă aştepta acasă!”, a dezvăluit Oana Roman.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed