Home Stiri Oana Roman a trecut prin clipe de coșmar: „M-a bătut cu cureaua și m-a închis în cămară!”

Oana Roman a trecut prin clipe de coșmar: „M-a bătut cu cureaua și m-a închis în cămară!”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Oana Roman nu a avut o copilărie prea liniștită. Aceasta a avut de îndurat multe pedepse, toate fiind aplicate chiar de tatăl său. Vedeta a oferit mai multe detalii în cadrul emisiunii Vorbește lumea. Soția lui Marius a vorbit deschis despre traumele suferite în copilărie de mai multe ori, recunoscând că tatăl său nu s-a purtat așa cum ar fi trebuit.

Oana a povestit că tatăl său a fost extrem de violent cu ea și a recurs la bătaie de mai multe ori. Conform spuselor sale, Petre Roman nu și-a mai îndeplinit îndatoririle de tată, deoarece politica îi ocupa majoritatea timpului. Mai mult decât atât, se pare chiar că violența fizică la care a fost expusă i-a lăsat răni adânci nu doar pe corp, ci și în suflet.

„M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut. M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat: «Tată, de ce m-aai închis în cămară?» Am stat acolo vreo zece minute”, a declarat Oana.

Cu toate acestea, vedeta susține că tatăl său a iubit-o dar nu a arătat acest lucru, iar dorința de a se afirma în plan politic a fost cea care a înrăutățit totul.

„Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea.

Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor”, a mărturisit aceasta…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies