HomeStiri Mondene Oana Roman a vorbit cu lacrimi in ochi despre perioada cea mai grea din viata ei „Plangeam foarte tare, și tipam…”

Oana Roman a vorbit cu lacrimi in ochi despre perioada cea mai grea din viata ei „Plangeam foarte tare, și tipam…”

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/05/Oana-Roman-a-vorbit-cu-lacrimi-in-ochi-despre-perioada-cea-mai-grea-din-viata-ei-Plangeam-foarte-tare-și-tipam.jpg

Oana Roman este una dintre vedetele care au acceptat să vorbească despre cea mai grea perioadă din viața lor: lupta cu depresia.

În cadrul campaniei „Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”, de la Pro TV, Oana Roman a povestit cu lacrimi în ochi prin ceea ce a trebuit să treacă în toată lupta ei cu boala mileniului.

„În anii aceia am trăit o depresie groaznică, pe care după aceea am început să o și vocalizez, în sensul în care aveam momente când clacam pur și simplu. Plângeam foarte mult, și țipam foarte tare și ceream ajutor… Păi, n-am primit ajutor. Pentru că ai mei credeau că eu fac un fel de fițe. Și atunci, primul lucru pe care eu l-am făcut ca să mă pot ajuta eu pe mine a fost că m-am dus și mi-am cumpărat un câine”, a dezvăluit Oana Roman.

O altă problemă în viața Oanei a fost renunțarea la sport

„Mutându-mă și fiind în această situație îngrozitoare, practic eu nu am mai putut să mă duc la antrenamente… Și lipsa sportului mi-a creat o stare foarte proastă. Și apoi m-am îngrășat 25 de kilograme în două-trei luni. N-aveam, practic, nimic, pentru că problema mea era psihică. Și nu m-au dus la psiholog. Eu singură, la 14 ani, nu puteam să fac chestia asta.

Plângeam foarte tare și țipam și încercam să le spun și să le cer ajutor”, a mai declarat Oana.

Un alt moment de criză a fost atunci când Petre Roman a pierdut alegerile.

Odată cu aceste alegeri, Oana și-a pierdut toți prietenii care, de fapt, erau aproape de ea doar din interes.

„Când tata a pierdut alegerile, mi-am dat seama că eu nu am prieteni. Oamenii pe care i-am cărat după mine ani de zile în vacanțe, la petreceri, care au cunoscut prin mine niște oameni, care au făcut averi prin mine cumva, indirect dacă vrei, din momentul noiembrie 2000 nu au mai fost.

M-am trezit singură. Deodată nu mai aveam niciun prieten. Nu îmi mai suna telefonul, nu mai dorea nimeni să vină la ziua mea. Nimic. Pentru că din momentul ăla eu am reprezentat pentru ei o cantitate neglijabilă. Și ăla a fost un moment în care eu iarăși am avut o cădere foarte urâtă”, a povestit cu lacrimi în ochi Oana Roman.

Din păcate, toate perioadele acestea depresive au dus-o pe Oana și la medic. La un moment dat a crezut că este bolnavă de epilepsie; din fericire, dacă putem spune așa, era doar o problemă psihologică.

„Într-o seară, am făcut o criză de convulsii foarte urâtă. Cornel (n.r. – Cornel Păsat, fostul ei iubit) a crezut că am epilepsie. Am ajuns la spital, evident. Mi s-au făcut toate investigațiile posibile și imposibile. A reieșit că nu am nicio modificare neurologică. Cel care mi-a făcut RMN-ul mi-a spus: «Tu nu ai nimic, neurologic vorbind, RMN-ul tău este perfect. Eu sunt convins că este o problemă psihică, nu fizică»”, a mai declarat Oana Roman.

Fiica fostului premiei al României s-a confruntat și cu multiple atacuri de panică ce s-au tratat prin terapie.

„Eu un an de zile nu am ieșit din casă, nu munceam, nu socializam, nu ieșeam cu nimeni. Nu voiam să știu de nimeni. Și am început să merg la terapie. Făceam 50 de atacuri de panică pe zi. Practic nu mai puteam să conduc, dădeam din atac de panică în atac de panică permanent. Nu mai puteam să respir din cauza asta. Eram, efectiv, dărâmată, eram o legumă”, a declarat ea.

Astăzi, Oana Roman este o femeie foarte fericită și, în ciuda a ceea ce scrie presa, nu duce lipsă de nimic. În urma acestui interviu, Oana a recunoscut că acesta este cel mai sincer, dar și cel mai dureros interviu pe care l-a dat vreodată.

„Poate cel mai sincer și dureros interviu pe care l-am dat vreodată! Adevărul crud spus cu cea mai mare sinceritate! Vorbesc apăsat și poate vehement pentru că asta a fost singura modalitate prin care am reușit să nu fiu în lacrimi de la un cap la altul al interviului!

Oana Roman a vorbit cu lacrimi in ochi despre perioada cea mai grea din viata ei „Plangeam foarte tare, și tipam..."

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed