HomeStiri Mondene Oana Roman a vorbit despre viata la 42 de ani. Vezi gestul uimitor pe care l-a facut chiar de ziua ei

Oana Roman a vorbit despre viata la 42 de ani. Vezi gestul uimitor pe care l-a facut chiar de ziua ei

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 721 views
Oana Roman a vorbit despre viata la 42 de ani. Vezi gestul uimitor pe care l-a facut chiar de ziua ei

Oana Roman a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. Desigur că această vârstă trebuia sărbătorită cu o petrecere pe cinste.

Oana Roman a vorbit despre viata la 42 de ani. Vezi gestul uimitor pe care l-a facut chiar de ziua ei

Oana și-a invitat toți prietenii și oamenii dragi sufletului ei, ca să-i fie aproape în ziua în care a împlinit 42 de primăveri.

Aceasta a ales să facă un gest uimitor chiar de ziua ei. Și-a rugat invitații să nu-i aducă flori!

„La 42 de ani mă simt mult mai bine decât la 22, de exemplu. Mă simt foarte bine, mă simt împlinită, mă simt matură și foarte tânără și foarte ok eu cu mine. Sunt într-o perioadă a mea foarte bună! Din viața mea de până acum mi-e imposibil să schimb ceva. Mi-e imposibil să schimb ceva din urmă și nici nu mă gândesc că aș putea să o fac. Ce s-a întâmplat… s-a întâmplat și așa a fost să fie!

Mari regrete nu am, cred că mie lucrurile mi s-au întâmplat atunci când trebuiau să se întâmple. Da, au fost momente în viața mea în care am spus: «Da, dar eu vreau acum și vreau așa», dar mi-am dat seama că Dumnezeu avea alte planuri cu mine și toate lucrurile alea trebuiau să se întâmplat atunci cât trebuiau să se întâmple, nu când voiam eu. Una peste alta, mă consider un om norocos din foarte multe puncte de vedere.

Am o familie cu o istorie incredibilă, am trăit lucruri incredibile, am prieteni minunați, am un copil extraordinar, am o meserie care îmi place foarte tare. Da, sunt un om norocos!”, a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro.

Oana Roman și-a rugat invitații de la petrecerea de ziua ei să nu-i aducă flori. Vezi care a fost scopul pentru care a recurs la această rugăminte!

„Am spus tuturor celor pe care i-am invitat că nu doresc să-mi cumpere flori pentru că florile sunt foarte frumoase, dar mă bucur de ele două-trei zile și apoi le arunc. Sunt niște bani care cumva se duc pe apa Sâmbetei… M-am gândit că decât să mă bucur eu două-trei zile de niște flori, mai bine se bucură niște oameni o perioadă mai lungă. Și atunci i-am rugat ca banii care i-ar fi dat pe flori, că sunt cinci lei, zece lei, nu contează, să îi pună în urna pe care am pregătit-o aici…

În mod total transparent, mâine am să-i număr și voi alege un caz pentru care banii ăștia vor reprezenta realmente un ajutor. Am un caz în minte, dar vrea să văd exact ce nevoi au că să pot eu să mă organizez. Cea care deține grădinița unde merge Isabela face foarte multe acțiuni umanitare și am rugat-o să mă îndrume ca banii pe care îi strâng să ajungă acolo unde trebuie”, a mai spus Oana Roman.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed