Oana Roman, acuzatii dure la adresa unui bărbat celebru: „Daca esti barbat…”

Share

Acuzată de soțul său, Marcel Toader, că a înșelat, cunoscuta cântăreață Maria Constantin este apărată de către Oana Roman.

Oana Roman, acuzatii dure la adresa unui bărbat celebru: „Daca esti barbat...”

Cei doi soți și-au anunțat divorțul, iscând un conflict în lumea mondenă, unii acordând dreptate lui Marcel Toader, iar alții Mariei, printre care și fiica lui Petre Roman.

Indignată, Oana Roman a scris pe pagina sa de socializare acuzații grave la adresa bărbatului:

„M-am abținut mereu să comentez pe alții, sa judec sau să-mi dau cu părerea. Am făcut-o doar atunci când știam clar despre ce vorbesc și am menținut mereu o poziție civilizată. Sunt șocată, însă, să văd circul penibil la care se pretează Marcel Toader, expunând și al doilea divorț la TV, aruncând cu noroi într-o femeie. După ce din contul Gabrielei Cristea a dispărut aproape jumătate de milion de euro, bani din munca ei cinstită, bani pe care ea și azi se chinuie să-i recupereze, după circul pe care l-a făcut la TV atunci, pe enorm de mulți bani când au divorțat (el cu gura lui mi-a spus că au fost câteva zeci de mii de euro), acum a găsit o nouă victimă…

Dacă ești bărbat educat, nu-ți faci femeia curvă doar pentru că ești frustrat că te-a părăsit. Dacă ești bărbat, nu faci circ la TV pentru bani, chiar dacă ai nevoie de ei. Vrei bani, te duci la muncă!

Îl cunosc destul de bine și pe el și pe Gabriela Cristea ca să știu despre ce vorbesc. E clar că dacă te-au lăsat șase neveste, tu ai o problemă, nu ele!

Hai, liber la hateri!”

Sursa: antena3.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news