Home Stiri Oana Roman arunca bomba. Cine este barbatul care a transformat-o pe Mihaela Radulescu in diva de astazi?

Oana Roman arunca bomba. Cine este barbatul care a transformat-o pe Mihaela Radulescu in diva de astazi?

autor Elena Yvette
1116 vizualizari

Oana Roman a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă despre Mihaela Rădulescu. Pe cele două le leagă mai multe decât se știa până acum.

Oana a mai dezvăluit și cine a fost bărbatul care a stat în spatele „educației” Mihaelei. Acest bărbat a învățat-o să se îmbrace și să vorbească. Dar toate acestea doar pentru că tânăra era dornică să își depășească acea condiție.

Răduleasca a știut dintotdeauna că vrea să devină cineva

„Țin minte că am întâlnit-o în luna ianuarie sau februarie a anului 1990, imediat după revoluție când, mergând la Guvern, unde tata tocmai își începuse activitatea, ea lucra la secretariatul unuia dintre consilierii tatălui meu, Cazimir Ionescu. Din câte am înțeles a venit la Guvern împreună cu ziariștii care au făcut prima conferință de presă de după Revoluție și cumva așa a ajuns să lucreze acolo. Apoi, foarte repede după acest moment, a început o relație cu Dan Chișu. Atunci ne-am apropiat foarte mult, pentru că Dan Chișu era unul din oamenii care lucrau pentru Ion Țiriac, iar Ion Țiriac era foarte prezent în casă noastră în perioada aceea.

El a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o personalitate, dar asta și pentru că ea și-a dorit să-și depășească condiția, știa clar că vrea să ajungă undeva. El a învățat-o limbi străine, a învățat-o să citească, cum să se îmbrace, cum să se prezinte, cum să vorbească. A învățat foarte multe de la el, dar și pentru că ea și-a dorit să le învețe”, a povestit Oana Roman.

Prezentatoarea a povestit și un moment amuzant pe care l-a trăit împreună cu Mihaela Rădulescu.

„Țin minte că o dată ne duceam la o petrecere la Club 30, la un bal mascat, și ne-am dus noi la Teatrul Național să ne închiriem niște costume, iar ea, țin minte, și-a închiriat un costum de amazoană care avea un coif foarte mare. Când ne-am urcat în mașină ne-am dat seama că nu încape cu coiful respectiv, norocul a fost că mașina avea o trapă și a deschis trapă respectivă și și-a băgat coiful prin ea.

Îmi place că nu avea niciun fel de inhibiții, nu le-a avut niciodată și se vede și acum, nici acum nu le are. Am simțit de la început la ea o ambiție extraordinar de mare de a ajunge undeva. Ea și-a urmat drumul ăsta cu extraordinar de multă tenacitate, cu foarte multă voință.

Bănuiesc că în spatele reușitei ei există și foarte multe sacrificii. Nu știu care au fost acelea, probabil și compromisuri, dar a trecut cumva cu brio peste ele. A făcut sacrificii din iubire pentru bărbații ei…

De exemplu, cu Ștefan Bănică Jr. a locuit într-un apartament absolut banal, cu Dani Oțil a locuit într-o garsonieră, adică a făcut și chestii din acestea, deși îi place luxul foarte mult”, a mai declarat Oana Roman în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies