Home Stiri Oana Roman – criticată dur de un urmăritor. Ce nu i-a convenit internautului?

Oana Roman – criticată dur de un urmăritor. Ce nu i-a convenit internautului?

autor Bodnar Anca
129 views 3 minute timp de citit
  • Oana Roman nu se ascunde după degete și postează pe rețelele de socializare tot ce simte
  • Un urmăritor nemulțumit a ținut neapărat să îi amintească Oanei că este ceva în neregulă la postarea ei
  • Oana Roman a luat atitudine. I-a spus tot ce a avut pe suflet

Oana Roman nu încearcă să arate niciodată ceea ce nu este, motiv pentru care toate postările ei au o doză de naturalețe extrem de apreciată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Oana Roman a fost criticată de un urmăritor

Deși majoritatea urmăritorilor apreciază genul de postări pe care Oana le face, se pare, totuși, că unii sunt deranjați de ceea ce se vede în cadru, în spate.

Deoarece într-un story se vedea ceva aruncat în spate, pe jos, vedeta a fost taxată dur.

„Te admir mult, mereu te urmăresc, dar cred că și hate-urile pe care le ai sunt puțin și din cauza ta, le dai oamenilor de bârfit. Mă uitam la curățenia pe care au făcut-o, impecabil, superbă casă, dar cămașa de pe jos, după atâta curățenie, nu o să dea bine, ai să vezi câte comentarii”, i-a scris o urmăritoare.

Oana Roman nu a mai putut să se abțină și i-a dat imediat replica urmăritoarei.

 „Voi vă dați seama până unde s-a ajuns? Este realmente halucinant… sincer, nu știu cât de multe probleme au unii, de pot merge cu gândirea atât de departe. Logica: dau un motiv de bârfă și merit hate pentru că era pe jos o cămașă, care de fapt e pătura lui Bubble. (…). «Cămașa» este tot pe jos, pentru că acolo e locul ei… e patul lui Bubble. Na că am dat motiv la nebune să dea hate că nu întrețin curățenia, pentru că am lăsat o «cămașă» pe jos… că atâta minte au unele…” , a scris Oana Roman pe o rețea de socializare.

Deși Oana Roman este foarte transparentă, este deschisă mereu față de urmăritori și se așteaptă ca întotdeauna să fie și persoane deranjate de ceea ce postează, se pare că uneori nu îi vine să creadă cât de răi sunt unii oameni, și cât de agresivi în cuvinte pot deveni atunci când ceva nu este exact așa cum se așteaptă ei.

Nu de puține ori Oana Roman a adus astfel de subiecte în discuție, încurajându-i pe cei care o urmăresc să fie oameni buni, să nu îi critice pe cei din jur atunci când nu au cu adevărat motiv, și să se gândească și la fatul că în spatele unui ecran se afla un om, la fel ca ei, și că poate unele cuvinte pot răni mai mult decât ne așteptăm.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies