Oana Roman despre aparițiile TV: „Nu e vorba de bani. E dependență”

Share

Oana Roman a luat în această seară prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că este dependentă de aparițiile în emisiunile TV.

oana-roman-despre-aparitiile-tv-nu-e-vorba-de-bani-e-adrenalina

Oana Roman a făcut un obicei de a apărea foarte des în platourile emisiunilor de televiziune pentru a vorbi despre viața și familia sa. Aceasta a mărturisit în această seară că nu o face pentru bani, ci pentru adrenalină. În timp ce se îndrepta către o nouă ediție a unei emisiuni, fiica fostului premier a postat un mesaj pe Facebook în care își explica aparițiile.

„Am încercat să stau departe de tv, dar nu pot. Recunosc. Nu pot. E dependență. Și nu e vorba de bani! Nu! Pentru că nu trăiesc din apariții tv. Dar, e vorba de ceea ce simt când sunt acolo în platou. E adrenalină, pentru mine e o stare de bine! Ce să mai… e dependență. Și mi-o asum”, a scris aceasta spre surprinderea prietenilor virtuali.

Admiratorii i-au scris imediat mesaje de susținere. „Ești minunată și apreciez că nu pui la suflet răutățile nimănui. Ești o femeie inteligentă și îmi plac aparițiile tale la tv. Așa că vrem să te vedem cât mai mult. Baftă, și apropos, își stă foarte bine culoarea asta la păr”, „În spatele imaginii de la tv sunt convinsă că este femeia Oana Roman. După părerea mea ești o femeie puternică, verticală, care poate face față oricărei provocări! Felicitări mamei și femeii Oana Roman”, sunt doar două dintre sutele de comentarii lăsate de fani…

Cu toate acestea, au fost și persoane care au criticat-o pe vedetă. „Pentru bani mergeți toate așa-zisele vedete. Pentru bani ați fi în stare să vă exprimați viața în cel mai amănunțit mod”, „Dar nu tre’ să o dai cu adrenalina. Știm toți că se plătește bine și nu e o rușine. Tre’ să trăiești și tu”, i-au scris o parte dintre prietenii virtuali.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news