HomeStiri Mondene Oana Roman, despre problemele cauzate de tatăl său: „M-a aruncat într-o depresie profundă”

Oana Roman, despre problemele cauzate de tatăl său: „M-a aruncat într-o depresie profundă”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Oana-Roman-despre-problemele-cauzate-de-tatal-sau-„M-a-aruncat-intr-o-depresie-profunda-3.jpg

Oana Roman a fost invitata de săptămâna aceasta a lui Mihai Morar. În cadrul podcast-ului pe care omul de radio îl moderează, Oana a vorbit despre mai multe lucruri, printre care s-a numărat și cea mai mare durere a sa.

Oana Roman, despre problemele cauzate de tatăl său „M-a aruncat într-o depresie profundă” in Stiri Mondene

Potrivit declarațiilor sale, părinții său au pus-o pe planul secund, pentru a se putea implica în politică în totalitate. Din cauza faptului că nu a avut parte de afecțiune din partea lor și a fost supusă unui comportament mai dur, Oana a intrat în depresie de la o vârstă extrem de fragedă.

Oana Roman, despre problemele cauzate de tatăl său „M-a aruncat într-o depresie profundă” in Stiri Mondene

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez, pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar, în adâncul sufletului, meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment, decât la politică. La un moment dat, nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând, la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva, o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că «Dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine».

Oana Roman, despre problemele cauzate de tatăl său „M-a aruncat într-o depresie profundă” in Stiri Mondene

M-a afectat, pentru că m-a aruncat într-o depresie profundă, acută și gravă, de niște proporții greu de imaginat. La 13 ani jumătate nu înțelegi ce trebuie să faci cu o depresie acută. Greu am înțeles. Eu îmi doream să se termine, să ne întoarcem înapoi, să se întâmple ca și cum nu ar fi fost. Acesta era gândul meu zi de zi, eu nu voiam să fiu acolo. În casă nu vorbea nimeni cu mine, tata nu a venit acasă vreo două luni, el a dormit la Guvern, venea, poate, jumătate de zi sau o noapte. Mama stătea mult cu el la Guvern, prioritatea lor din acel moment a fost să salveze țara. Mama se ocupa de partea socială, ei erau ocupați”, a spus Oana Roman în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed