HomeStiri Mondene Oana Roman a dezvăluit adevărul despre averea sa: „Duc o viață absolut banală”

Oana Roman a dezvăluit adevărul despre averea sa: „Duc o viață absolut banală”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 826 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/oana-roman-dezvaluit-adevarul-despre-averea-sa-duc-o-viata-absolut-banala.jpg

Oana Roman a vorbit recent despre averea care se spune că o are. Vedeta a mărturisit că nu deține nici pe departe atâția bani pe cât se zice.

oana-roman-dezvaluit-adevarul-despre-averea-sa-duc-o-viata-absolut-banala

Fiica lui Petre Roman a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie ce avere deține. Spre surprinderea tuturor, Oana Roman a spus că are o viață banală și că folosește aceeași mașină de peste zece ani.

„Aş vrea să facem un studiu în care să ne uităm la toţi copiii celor care au fost preşedinţi sau premieri după 1980. M-am săturat de toată lumea asta care îmi spune că noi suntem nişte îmbuibaţi, care am trăit în puf şi nu am avut lipsuri. M-am săturat de atâta nedreptate. Prea puţini vor să vadă că eu sunt singurul copil de politician care trăieşte din munca lui.

Eu nu am afaceri cu statul. Nu am luat în viaţa mea de la statul român vreun leu pentru a face vreo afacere. Stau într-o casă pe care mi-am cumpărat-o singură, un apartament cu trei camere. Am o maşină veche de zece ani şi deocamdată nu am bani nici măcar să fac un leasing pentru alta nouă.

Duc o viaţă absolut banală şi nu am avere. Tata stă într-o amărâtă de casă într-un cartier de la marginea Bucureștiului, mama stă într-o chirie pe care nici pe aia nu are cum să o plătească, pentru că, mai nou, i-au trimis nu ştiu ce hârtie cum că trebuie să elibereze spaţiul.

Dacă aş avea, s-ar vedea! Nu aş umbla cu o maşină veche de zece ani! Eu nu-mi plâng de milă şi nici nu şantajez pe cineva. Eu cer puţin respect. Mi-aş dori ca oamenii ăştia care au profitat atunci să spună măcar «bună ziua» acum”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii „Răi, da´ buni”, de la Antena Stars…

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, iar cei doi soți au o fetiță pe nume Isabela, de doar trei ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed