HomeStiri Mondene Oana Roman i-a transmis mamei sale un mesaj foarte frumos cu ocazia zilei de nastere

Oana Roman i-a transmis mamei sale un mesaj foarte frumos cu ocazia zilei de nastere

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 818 views
Oana Roman ia transmis mamei sale un mesaj foarte frumos cu ocazia zilei de nastere

Pe data de 19 aprilie, Mioara Roman a împlinit vârsta de 78 de ani. De aceea, fiica ei cea mică, Oana Roman, nu a vrut să rateze această ocazie frumoasă și i-a transmis mamei sale un mesaj foarte emoționant.

Oana Roman ia transmis mamei sale un mesaj foarte frumos cu ocazia zilei de nastere

Fosta soție a lui Petre Roman nu își trăiește liniștită bătrânețea, însă, având în vedere că are fiicele aproape, totul pare mai ușor.

În urmă cu mai puțin de un an casa i-a fost jefuită, dar se pare că mama Oanei și a Catincăi Roman a trecut peste aceste momente dificile.

Oana Roman a postat un mesaj foarte emoționant pentru Mioara Roman

Azi e ziua ta, mamă! Mi-e greu să exprim în cuvinte tot ce însemni pentru mine, cât de mult te iubesc, te prețuiesc și te respect pentru demnitatea ta, pentru bunătatea ta, pentru toate lucrurile minunate pe care le-am învățat de la tine!

Știu că nu ți-e ușor și că nu ești linistită așa cum ai merita și totuși nu te plângi niciodată și nu lași pe nimeni să vadă când suferi!

Ești exemplul perfect de demnitate și onoare! Să ne trăiești mulți ani sănătoasă, restul le-om rezolva noi cumva, având credință și încredere!”, a scris pe pagina de socializare Oana Roman…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed