Home Stiri Oana Roman, în război cu influencerii. Iată ce s-a întâmplat!

Oana Roman, în război cu influencerii. Iată ce s-a întâmplat!

autor Buinoschi Andreea
163 vizualizari

Oana Roman se numără printre vedete cele mai îndrăgite din România, deoarece mereu spune lucrurilor pe nume. Datorită firii sale puternice, nu multă lume este de acord cu ea, iar acest lucru atrage consecințe. Aflată într-o vacanță cu soțul și cu fiica sa, Oana a transmis un mesaj, chiar prin intermediul contului său de Instagram.

2

Aceasta a constatat faptul că mai mulți influenceri au blocat-o pe rețelele de socializare și nu înțelege care este motivul, fiind sigură că nu le-a greșit niciodată. „Că nu mă urmăresc influencerii, nu-i bai. Dar am constatat că sunt câteva care mi-au dat block fără să fi interacționat vreodată, fără ca eu să le fi urmărit, fără ca vreodată să fi vorbit. Am realizat doar când erau etichetate în postările altora și nu am putut să văd profilul lor! Așa ceva?”, a scris Oana Roman.

3

Din păcate, fiica lui Petre Roman s-a mai confruntat cu momente neplăcute și în trecut. Aceasta a fost victima bullying-ului și a vorbit în mod public despre acest lucru. „Nu cred. Dacă m-ar fi afectat, probabil aș fi fost la nebuni demult. Eu mi-am văzut de viața mea și de împlinirea mea nestingherită. Pe mine nu m-a afectat pentru că sunt un om foarte puternic cu o personalitate foarte puternică  și lucrul ăsta m-a ajutat să nu mă las îngenuncheată. Dar sunt oameni care poate nu au atâta putere, care nu au trecut prin atâtea și nu sunt pregătiți pentru așa ceva și care fiind victima unei astfel de campanii de bullying, așa cum am fost eu, nu ar putea să treacă peste așa ușor.

4

În occident și în țările civilizate, bullying-ul este, practic, interzis pentru că o persoană care hărțuiește din punct de vedere al fizicului pe altcineva poate fi judecat și condamnat pentru chestia asta tocmai pentru că se consideră că această hărțuire legată de fizicul cuiva poate produce traume foarte mari, traume care pentru unii oameni nu se mai pot vindeca niciodată. Eu am avut noroc pentru că sunt trecută prin foc și sabie și sunt deșteaptă, citită, educată și nu mă cobor la nivelul altora.”, a spus Oana pentru cei de la Viva.ro.

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies