HomeStiri Mondene Oana Roman începe să-și pună fanii în cap

Oana Roman începe să-și pună fanii în cap

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 923 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Oana-Roman-începe-să-și-ridice-fanii-în-cap.jpg

După ce în ultimele zile Oana Roman a apărut la televizor pentru a-și dezbate problemele conjugale, popularitatea acesteia în rândul fanilor a început să scadă, aceștia începând să o critice. După ultima postare pe Facebook, aceștia i-au spus că a devenit patetică.

Oana Roman începe să-și ridice fanii în cap

Oana Roman credea că în sfârșit viața sa își va relua cursul normal, după ce a rezolvat toate problemele pe care le-a avut cu soțul ei, Marius Elisei. Numai că fanii sunt atenți la toate detaliile și nu ezită să o taxeze, chiar dacă vedeta abia a reușit să treacă peste o mare piedică.

După ce a anunțat că este departe de a intenta un proces de divorț, Oana Roman a decis că e cazul să-și dedice puțin timp propriei persoane. Așa că și-a luat liber de la treburile zilnice, și-a rugat soțul să se îngrijească de fetiță și s-a refugiat într-un salon din capitală pentru un răsfăț pe care a considerat că-l merită din plin. Aceasta a vrut să împărtășească momentul cu fanii ei, însă aceștia nu au fost prea impresionați de postarea făcută de aceasta pe pagina ei de Facebook.

În dreptul unei fotografii în care apare coafată, machiată și cu un nou model de manichiură, aceasta a scris: „După o săptămână foarte tensionată, ieri m-am hotărât că vreau să mă relaxez, să am grijă de mine. M-am dus la salon și mi-am luat o jumătate de zi pentru mine. Coafat, întreținere gene, cosmetică și manichiură! Seara, acasă, mă aștepta Marius cu un superb buchet de flori”…

Oana Roman începe să-și ridice fanii în cap1

Fanii însă au taxat-o imediat, lăsându-i comentarii nu foarte prietenoase. „Eu chiar nu înțeleg de ce trebuie să știm noi că mergi la salon sau că soțul tău te așteaptă cu flori… Altceva mai interesant nu găsești să postezi… Exact ca un copil… Mama mi-a cumpărat mașinuță… Chiar nu am nimic cu tine, Oana”, „E ceva de genul: Sâc, sâc, sâc, băi, uitați-vă ce viață duc eu și voi, nu… Sorry” – sunt doar câteva dintre comentariile neplăcute apărute pe Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed