Home Stiri Oana Roman, mesaj subtil după ce Oana Zăvoranu a început să o jignească

Oana Roman, mesaj subtil după ce Oana Zăvoranu a început să o jignească

autor Buinoschi Andreea
774 vizualizari

De câteva săptămâni, fiica lui Petre Roman a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Aceasta o jignește încontinuu și se leagă de numărul de kilograme pe care vedeta îl are. Acum, după zile întregi în care a fost umilită, Oana Roman a decis să răspundă, spunând că problemele pe care le are acasă sunt suficiente.

„De ieri mă chinui și mă zbat în sufletul meu pentru a găsi cea mai bună variantă să o îngrijesc pe mama, care are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. N-am spus și nu m-am plâns nimănui. În tot acest timp sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care-mi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine.

Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri, de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate!

Nu cred că ceva mai poate repara gradul de josnicie pe care l-a atins omul. Mi se pare că suntem fără scăpare. Și că ne va înghiți negura și pe ăștia normali care mai suntem, laolaltă cu cei care, zilnic, în fiecare secundă, distrug orice urmă de bine dintre noi.

Vom ajunge să plătim noi și pentru păcatele lor. Mi-e silă și mi-e lehamite de ce văd în jur. Un fel de apocalipsă a binelui și a bunului-simț. Încep să nu mai cred că ajunge să fii drept, bun și corect ca să îndepărtezi răul. Răul pare că triumfă și noi ne uităm indiferenți.

Indiferența asta la rău, care credem că nu ne va afecta dacă nu este îndreptată împotriva noastră, ne va costa. Pe toți. Într-un fel sau altul. Nu mai tolerați răul, nu mai intrați în jocurile celor care răspândesc ură și nimicnicie. Nu-i mai lăsați sa otrăvească totul în jur. Spațiul din jur e și al vostru”, a spus Oana, chiar pe contul ei de Instagram…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies