Home Stiri Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu? „Nu au educație”

Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu? „Nu au educație”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 967 views 3 minute timp de citit

De aproape o lună, Oana Zăvoranu este mai vocală ca niciodată. Aceasta s-a luat de o mulțime de persoane publice din România și le-a adresat cuvinte jignitoare. Printre cele mai dure reacții pe care le-a avut la adresa persoanelor publice a fost cea legată de Oana Roman.

„Nu au educație și valori învățate de acasă. Nu au credință, în sensul că nu au citit nici măcar în trecere Biblia. Nu au înțeles ce păcat oribil este să judeci pe altul. Ce lipsă de educație morală și de bun-simț!

Când atâția ani, atâția sunt împotriva ta, atâția te atacă, te jignesc și umilesc și tu primești Binecuvântarea de a face față și reușești să mergi pe drumul tău și, mai ales, să îți îndeplinești visurile, satisfacția este atât de mare, încât nu mai contează altceva. Și satisfacția este mult mai mare decât dacă drumul ar fi fost lin și ușor”, a spus soția lui Marius Elisei pe contul ei de Instagram.

Scandalul dintre cele două a reînceput atunci când fiica lui Petre Roman a spus despre actriță că este „brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, după ce Zăvoranu a criticat-o, ani la rând, pentru aspectul său. Aceasta a asemănat-o cu o purcică și a jignit-o extrem de tare.

A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl, a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. ? O cheamă Onuca Pateuț, dar, mai nou, răspunde la numele de Peppa Pig. ?


Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc. ??
Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o. ?
În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenția tatălui fugit venind pe la TV cu miloaga, că tatăl, dus a fost…
”, a fost o parte din reacția Oanei Zăvoranu…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies