HomeStiri Mondene Oana Roman: „Multă lume mă jignește și aruncă în mine cu noroi pentru că spun ei că sunt grasă”

Oana Roman: „Multă lume mă jignește și aruncă în mine cu noroi pentru că spun ei că sunt grasă”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
160615-oana-roman

Judecată de multe ori pentru că este plinuţă, Oana Roman nu pare să fie deloc îngrijorată pentru kilogramele în plus, ba, dimpotrivă, aceasta dă mereu dovadă că se simte foarte bine în pielea sa, neluând în seamă spusele celor răutăcioşi şi chiar invidioşi pentru stilul său natural şi sincer de a fi. Oana chiar obişnuieşte să aibă un stil vestimentar propriu, purtând rochii medii sau lungi, în diverse culori neutre sau cu nuanţe foarte puternice. 

160615-oana-roman

Oana s-a remarcat şi continuă să se remarce în continuare printr-o atitudine foarte pozitivă, o personalitate puternică şi o sinceritate inegalabilă, indiferent de tipul de subiect abordat.

„Multă lume mă jignește și aruncă în mine cu noroi pentru că spun ei că sunt grasă. Oi fi. Dar prefer să fiu jignită pentru asta decât să fi fost acuzată ca sunt agramată, incultă, că am profitat de numele meu sau că am primit posturi publice sau afaceri cu bani de la stat. Dorm liniștită noaptea, ce am în cap nu mi poate lua nimeni și mă simt bine pt că am reușit pe puterile mele să fiu mai mult decât fata lui tata. So I’m happy with myself”, scria Oana în urmă cu ceva timp pe pagina sa personală de socializare…

Din momentul în care a devenit mămică, Oana este printre cele mai fericite femei, lăsând lucrul acesta să fie observat de către toţi cei din jurul său.

Sursa foto: acasa.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed