HomeStiri Mondene Oana Roman, nou conflict cu un fan: „Ce toantă ești (…)” Ce răspuns i-a dat vedeta

Oana Roman, nou conflict cu un fan: „Ce toantă ești (…)” Ce răspuns i-a dat vedeta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/oana-roman-nou-conflict-cu-un-fan-ce-toanta-esti-ce-raspuns-dat-vedeta.jpg

Oana Roman are foarte mulți admiratori care o susțin necondiționat în tot ceea ce face, dar asta nu îi oprește cu nimic pe unii să o critice. Recent, vedeta a avut un conflict cu o fană, care a criticat-o pentru că stă la coadă la farmacie.

Se pare că unii oameni nu sunt mulțumiți nici atunci când vedetele fac lucruri obișnuite. De curând Oana Roman a postat o fotografie în care apare stând la coadă la o farmacie, iar în descrierea fotografiei a explicat de ce face acest lucru.

„Când am pus niște poze despre Epoca lui Ceaușescu, mulți manipulați ignoranți mi-au sărit în cap spunându-mi ca eu nu știu nimic pentru că noi nu am stat la coadă. Ce știu ei despre cum am trăit, despre faptul că nici măcar tv în culori n-am avut și că în loc să ies cu copiii la joacă stăteam ore în șir la alimentară (cea de lângă Biserica Albă) ca să prind 2 pachete de unt sau câteva banane verzi. Uite CĂ STAU LA COADĂ ȘI ÎN 2017, și merită, pentru că aici cumpăr mult mai ieftin și diferența asta contează! Am o rețetă lungă pentru tratamentul Isei și economisesc destul încât să merite coada asta”, a scris Oana Roman în dreptul unei fotografii.

O fană a jignit-o dur pentru această postare, neînțelegând de ce le-a arătat tuturor că și ea stă la coadă ca un om normal, atunci când e nevoie.

„Doamne, ce toantă eşti, mai bine tăceai. Vrei să te compătimim că stai la rând sau c-ai ales o farmacie cu preţuri mai mici? Păi, ai fost în vacanţă de lux şi nu ţi-a păsat de bani, ci de confort, iar acum când ţi-e fetiţa bolnavă cauţi preţuri reduse? Eşti jalnică şi încă o dată demonstrezi ce contează prima dată pentru tine. Deschide-ţi un cont online şi-ţi donez şi eu un euro”, a scris fana revoltată.

oana-roman-nou-conflict-cu-un-fan-ce-toanta-esti-ce-raspuns-dat-vedeta1

Oana Roman nu a prea luat în seamă acuzele aduse. Aceasta s-a mulțumit doar să spună că fana ar trebui să-și canalizeze atenția pe lucruri cu adevărat importante și nu pe scrisul mesajelor urâte…

„N-am fost în nicio vacanţă de lux. În loc să-ţi verşi frustrările pe pagină, mai bine le-ai direcţiona în mod constructiv. Nu te ajută cu nimic să mă înjuri pe mine. Dimpotrivă”, i-a replicat Oana Roman.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed