Home Stiri Oana Roman nu mai poate avea copii. Iată care este motivul!

Oana Roman nu mai poate avea copii. Iată care este motivul!

autor Buinoschi Andreea
180 vizualizari

În cadrul unei emisiuni televizate, Oana Roman a făcut o serie de dezvăluiri dureroase. Pentru o bună perioadă, pierderea în greutate a acesteia a fost pusă pe seama unei operații la stomac. După ani de tăcere, fiica lui Petre Roman a decis să facă lumină în acest caz, dar a vorbit și despre motivul pentru care nu mai poate aduce pe lume alt copil.În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Oana a spus că nu și-a tăiat stomacul, ci a reușit să dea jos aproximativ 20 de kilograme cu ajutorul unor tratamente corporale. Mai mult decât atât, soția lui Marius Elisei a vorbit și despre imposibilitatea de a mai face un copil, cauzată de o operație pe care a fost nevoită să o facă.

„După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni.

În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am am avut voie să fac copii. Și, dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu a voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii difuzate pe Antena 1…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..